VÄLKOMMEN SEPTEMBER!

Happy 1:a september mina kära bloggvänner!

Men vilken VACKER start vi har på “min” månad: s.E.p.T.e.M.b.E.r. har här uppe i norr! Solen strååålar från en klarblå himmel och luften har en helt perfekt temperatur. Exakt så här får dagarna gärna se ut helt fram till april om du frågar mig! I love it!  Precis som jag skrev i mitt inlägg igår. Herregud så perfekt det vore. Men vintern kommer vi inte komma undan så nu njuuuter vi dessa fantastiska sen sommar / höstdagar så mycket som det bara går ! Och tänk att det är september, årets “höst månad no.1” och månaden då jag både jag och flera av mina närmaste vänner fyller år.  Och jag önskar inget högre än att få fira min dag i Oslo men ja, vi får väl se vad Corona säger om den saken? Jag förväntar mig ingenting så får det hellre bli lyckorus om det går!

Jag startade min september med ännu en power walk och jag trodde att jag tejpade om mitt skavsår tillräckligt men alltså det var ett riktigt blodbad på hälen då jag kom hem så om någon har tips på bästa skavsårsplåstret så får du väldigt gärna tipsa mig så att jag kan fortsätta med mina walks nu då jag äntligen är igång igen.  Och nu har jag precis ätit Donken här tillsammans med J och en vän som är här för första gången.  Åh jag älskar de här stunderna som jag får med girlsen efter skolan för det är då man kan “beta av” vad som hänt under dagen och sen lägga det åt sidan så att kvällen kan njutas.  Dagens “bästa” för J var orienteringen på idrotten.  Kul! Och tänk att hon går i 8:e klass nu.  Jag säger fortfarande 7 C varje gång vi pratar om skolan, inte lätt att hänga med i svängarna.  Ha, ha.  Och i kväll ser vi girls Idol och alltså såg du igår? Men HUR fantastiskt sjöng inte tjejen från Filippinerna? Oh my… det var det vackraste jag hört på länge!  så fingers crossed att hon fixar de utmaningar som väntar så att vi får se mer av henne ! 🙂

Men hur vackert? Det här är precis nedanför vårt hus, tar mig typ 1,5 min att gå hit…  Snacka om feelgood deluxe att få starta dagen med en walk här.  Det ger så härlig energi ! 

Och när hösten är här så är det dags att uppdatera höstgarderoben så den här fräscha kappan klickade jag hem i helgen. Fingers crossed att den passar! Man vet ju aldrig helt när man shoppar online…  Kappan kommer från en limited edition hos Zara. Men jag vågar inte tipsa om den helt förren jag har fått den på dörren och sett hur den ser ut irl. 

Uppdatering onsdag:  kappan kom på dörren idag  och tyvärr så är den för lång för min smak + att den kliar.. så den får returneras.  Synd, för den är ju så snygg på bilden!

Och på tal om höstblomster som jag skrev om igår… Alltså den här GIGANTISKA bolldryssen hittade jag på Blomsterlandet för några veckor sedan och jag och Johanna höll på att skratta ihjäl oss över hur stor den är ! Så, jag köpte den mest på kul, som ett “experiment” för att se om den verkligen skulle slå ut?  Och det har den gjort och den är helt e.n.o.r.m. ! Det är nästan så att vi inte kommer in genom ytterdörren. Ha, ha, ha.   Jag tog en bild med mim hand framför, bara för att försöka visa storleken..  Tänk size XXXL typ. 

 

Nu njuuuer vi resten av den här fantastiska septemberdagen!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “VÄLKOMMEN SEPTEMBER!”

 1. Caroline says:

  Compeed skavsårsplåster är överlägset bäst! Läker såret under plåstret och dämpar smärtan!
  ❤️

 2. Tove says:

  Har det redan börjat blöda brukar jag ta två-tre kompresser med lite asolsprit och tejp bara, funkar bra, även när jag springer 🙂

  • Åh tusen miljoner tack för tipset Tove! 🙂 Ja, det blödde bra idag så perfekt att asolsprit hjälper för det har jag hemma. Och så duktig du är som är ute och springer! You goo !

   Önskar dig en riktigt fin lille lördag! Kram!

 3. Åsa says:

  Compeed helt klart bäst! Har alltid compeed på hälarna när jag ”går in” nya skor för att undvika skoskav 🙂 Hoppas dina skav går över snart! Kämpa på med PW

  • Åh tusen miljoner tack för ditt tips Åsa! 🙂 Compeed verkar vara “the shit” så jag sticker ut och köper det i morgon ! Och TACK för omtanken och peppen ! Jag kämpar på !

   Njut din lille-lördag och fyll den med happiness! Kram!

 4. Anna says:

  Precis som andra skriver Compeed ! Se bara till att du får fast det bra genom att hålla handen över länge ! Och kolla skorna antar att de är nya, och kanske de inte gillar dina fötter. Gjorde misstag köpte fina dyra skor och provade inte dem direkt kastade kartongen och de kändes bra hemma men gav största blåsan på hälen första gången.

  • Tusen miljoner tack för tipset och omtanken Anna! Mina träningsskor köpte jag i L.A. för flera år sedan, de är mina favoriter, men – jag råkade ta på mig lite för små sockar så de åkte ner på hälen… aj, aj…

   Önskar dig en riktigt härlig weekend! Kram! 🙂

 5. Cissi says:

  Den fina svarta väskan Johanna fick, vart kommer den ifrån!?

  • Åh så kul att du gillar väskan! Den är verkligen super fin! Jag beställde den från Asos, den kommer från Skinnydip. Hoppas att du får tag i den!

   Önskar dig en riktigt fin fortsättning på helgen Cissi! Kram! 🙂

 6. matilda says:

  Tips som kanske kan passa dig! Har den sjäjv o tycker den e så fin 🙂 https://www.ellos.se/ellos-collection/kappa-melina/7007600-06#zoom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *