VÄNNER ÄR EN SKATT!

Åh den lyckan över att en av mina bästa vänner är i stan!  så när J var på sin dans så möttes vi upp över ett glas och uppdaterade oss på allt som hänt sen sist. Vi lärde känna varandra då jag gick i 9:an och det var jag och killarna (jag har alltid haft mest kill kompisar) under hela gymnasietiden ++ , sen, då jag flyttade från Luleå, så tappade vi tyvärr kontakten och återupptog inte den förren jag flyttade upp hit igen. Men det är ju bra lustigt hur hans och mitt liv har följts åt under alla år utan att vi vetat om det. Hör bara på det här: vi har varit i samma område i Phuket, samtidigt, under 10 års tid, utan att veta om det… han har bott i huset vi köpt här i Luleå utan att jag visste om det, och – nu bor han i Gävle, igen! , han har bott där tidigare också, den stad som jag bodde i då jag jobbade som biochef. Jag menar av a.l.l.a. städer liksom…!

Åh det är sååå trist att han flyttat…  Så vi får ta tillvara tillfällena då vi kan ses och det var så trevligt idag att jag kommer att somna med ett stort smil i kväll! 🙂

Alltså belysningen de har i lobbyn på Clarion… man sitter och ser ut som Hulken i ansiktet p.g.a. det gröna ljuset. Ha, ha. Inget ställe för en 1:a date med andra ord…   Och det var i.n.t.e. lätt att hitta ett ställe som var öppet idag för alla bra restauranger i stan har söndags stängt vilket ju är ytterst märkligt för i min värld så är söndagar bästa dagen att gå ut och äta / ta ett glas på!  Och då jag växte upp så var vi alltid ut och söndagsmiddagar. Det var så mysigt! 

En obligatorisk wefie men vi var tvugna att gå ut och knipsa bilden p.g.a. ljuset. Ha, ha.   

 

Mitt hjärta kom och mötte upp mig efter dansen och då vi kom hem blev det taco middag.  Nu ska jag runda av den här helgen med ett par episoder av serien Younger. Ser du den? Åh den är sååå BRA!

Godnattkram!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “VÄNNER ÄR EN SKATT!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Va härligt och komma ut och träffa en vän! Jag är så dålig på det. Stor kram

  • Ja, vi sågs bara ett par timmar men det var verkligen sååå härligt! Jag har tyvärr inte så många av mina nära bästa vänner kvar här uppe i norr så det gäller att fånga möjligheterna att ses då de ges… ! 🙂

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin start på veckan Viktoria! Kram!

 2. Evelina says:

  Ja younger är Så himla bra!! Har precis kollat på dagens avsnitt =) Vill ha mer nu!!!

  • Jag håller med dig Evelina! Younger är sååå BRA !!! 🙂 Och jag har precis börjat se den så jag har hur många avsnitt som helst att se i kapp. Underbart lyxigt !!

   Önskar dig den bästa veckan! Kram ! 🙂

 3. Maria P -N says:

  Märkligt med stängda restauranger men stan har väl massor med Max ; ) Ser ut som att ni fick mysigt i alla fall!

  • Ha, ha. Ja, här har vi gott om MAX men tyvärr så kan man inte beställa in bubbel där… 😉 Men som sagt, väldigt märkligt att så mycket har stängt på söndagar… Fast lobbyn på Clarion funkade väldigt bra så vi hade en riktigt trevlig stund !

   Önskar dig en mysig kväll Maria! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *