VAR JAG PÅ CLUB I NATT?

Dagens pepp! ge aldrig upp din dröm…!

 

Glad torsdag darlings!

Alltså var det inte torsdag typ igår? hjälp vad FORT tiden går. Och som du vet så fullkomligt älskar jag alla typer av relations program på TV (bachelor, bonde söker, hemlig beundrare etc…) så- igår var jag sååå laddad över att se sista programmet av Ensam Mamma Söker (ja, det gick i tisdags men jag fick inte till att se då….) och det var ju ingen bombe direkt vilka val tjejerna gjorde. Kändes ganska klart sen länge tillbaka…  Men – sen skulle jag se på det “efter” program som går på play och i nästa ögonblick vaknar jag och klockan är 05.37 !!! Alltså WHAT?!? Då har jag tok somnat sittande i soffan och inte vaknat en enda gång under natten. Så himla galet så idag känns det som att jag är bakis.  Lite som att man varit ute hela natten och kommer hem och kryper ner i sängen runt 06… Oh my, det var måååånga år sen det… ha, ha.

Och idag ska jag iväg och besikta bilen på lunchen (det känns det också som att jag gjorde igår… på tal om att tiden går fort…) och sen ankommer JIG Luleå i kväll och blir uppe över helgen.  Ibland slår det mig att jag varit själv med Johanna i vardagen 100% de senaste 3,5 åren.  Att jag aldrig kommit hem till att någon annan handlat / lagat middag, diskat bort, gjort läxorna med J eller plockat i huset…  och att jag är själv om allt som händer i vardagen med Johanna (träningar, vänner etc…).  Så ja, ibland blir jag trött…och då somnar jag på soffan…  😉

 

The dream-team-girls. Det här är en av mina absoluta favoritbilder av oss. Knipsad av bästa Jonas nere i vårt andra hem i Thailand. (boka honom om du bor i Stockholmsområdet och ska gifta dig i sommar!).

 

Jag shoppade lite vårnytt till garderoben häromdagen… eller ja, innan vi reste till Oslo så är några veckor sen… Men – hur som helst: på tal om att sova så hittade jag en super sval och fin blå/vit randig pyjamas hos Lindex (perfekt till sommaren / sommarsemestern…), och den vita blusen är redan en favorit och det är den blommiga också! båda är såå fina och perfekta vardagsblusar. (de kommer också från Lindex). Den vita blusen högst upp är från H&M och halsbandet med en av årets trendigaste accessoarer: snäckor, kommer från Gina Tricot.

 

Nu ska jag duka fram lite frukost här så att jag piggnar till och sen skulle bilen verkligen behöva tvättas innan besiktningen (alltså hur skitig blir inte bilen när det är så vår-slaskigt ute?) men jag tycker att det är sååå läskigt att köra in i en sån där automatisk biltvätt att jag inte riktigt vet hur jag ska våga? så ja, vi får väl se hur det går med den saken…  får kanske fråga om  personalen på bensinstationen kan göra mig sällskap i bilen? ha, ha.

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “VAR JAG PÅ CLUB I NATT?”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fantastiskt fin bild, helt ovärderligt, de växer så fort! Ni är verkligen ett dream team girls! Stor kram

 2. Mia says:

  Du gör ett toppenjobb & löser er familjesituation på bästa sättet för er! Då tänker jag på alla de kvinnor som delar säng med sin man varje natt men ändå ansvarar för tvätt, mat, städ & packar gympapåsen… En del karlar borde få en spark i baken! Tack för din inspirerande blogg!

 3. Jocke says:

  Fick rengöringsvätskan från en sån där biltvätt i ögat en gång då det måste varit en glipa på fönstret…(Helt ärligt!) Ingen vidare trevlig upplevelse, haha…

  Men jag hade gärna hjälpt dig tvätta bilen om jag jobbat där, eller suttit med. Jag gillar ju att hjälpa damer i nöd. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *