VÄRDEFULL TID MED PAPPA.

Mina kära bloggvänner ! 

Min dag startade med ett par sköna timmar ute på solsängen på terrassen i det magiska sommarväder som äntligen hittat tillbaka. Sen blev det en eftermiddag på sjukhuset på oss girls och jag är så otroligt tacksam för att vi fick en stund tillsammans med pappa. Vi fick ta med oss honom ut till gården utanför sjukhuset där vi fikade och stunder som dessa är så otroligt värdefulla!!! Och jag fick dessutom ett samtal med pappas läkare något jag satte obeskrivligt stor pris på.  Äntligen får jag känna att pappa är i de tryggaste händer och att de som finns där gör allt de kan för att pappa ska få den bästa vården.  Jag har inte ord för hur mycket det betyder så idag vill jag skicka miljoner tacksamma kramar till hela avdelning 35!!! också hoppas jag att fikat som jag lämnade till de som har hand om pappa förgyller deras kväll.

På vägen hem stoppade vi på Mc.Donalds och nu har vi precis suttit ute på terrassen och ätit en, för mig, :  frukost / lunch / middag.  Det kom nyss en regnskur men nu strålar solen igen så jag ska gå ut och sätta mig och landa efter dagen. Sen började vi att se en ny serie på HBO i helgen: The White lotus.  En serie helt i min smak!!! och idag släpps ett nytt avsnitt så det blir en perfekt avslutning på dagen.  Om du inte sett den så blir det dagens serie tips!  🙂

 

Dagens outfit blev min absolut favorit sommarklänning! Jag invigde den då vi var i Stockholm i början på juni och sen har den blivit den klänning som är mitt No.1 val då vi har besök, eller som idag, då vi ska göra något speciellt.  Älskar den! 

Jag packade en picknick korg med fika + dagens tidning till vårt sjukhusbesök.  Den fina handduken som är fin att lägga över korgen (så att man inte ser alla fula pet flaskor etc….) kommer från Zara Home också pimpar jag korgen med fake blommor som en fin detalj. 

Vi satt här ute på bakgården till sjukhuset och fikade i skuggan. En väldigt fin och rofylld plats och vi var helt själva där.  Att gå hit om du ska besöka anhöriga på Sunderby sjukhus är ett tips. Så mycket mysigare än att sitta på en bänk utanför huvudentrén. 

Dagens väska blev min Gucci som jag fick i födelsedagspresent i höstas.  Jag älskar färgen på den!

Ett inspirerande magasin + lounge soffan på terrassen + ett glas kallt vitt passar mig perfekt nu. Då får jag samla tankarna efter dagen och samtidigt drömma mig bort i snygga vackra miljöer en stund… 

Och det här är serien som jag tipsar om!  Den handlar om några rika människor som checkar in på en lyxig resort på Hawaii och är en sån där läskigt mystisk komedi…  Se den !  (du hittar den på HBO).

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin avslutning på dagen!  och tänk  att det här är sista söndagen i juli månad… så nu njuter vi kvällen lite extra mycket.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

46
Kategori: Allmänt, Sommaren 2021 | 3 Comments

3 responses to “VÄRDEFULL TID MED PAPPA.”

 1. Vad fint ni kunde träffa din pappa och så trevligt ni kunde sitta ute.
  Snygg klänning.
  Kramar Titti

 2. Camilla says:

  Jättefin klänning, var kommer den ifrån?

 3. Sofie says:

  Så skönt att du fick träffa din pappa och fick ett bra samtal med läkaren <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *