VÄRLDENS BÄSTA RESA!!!


Mina kära bloggvänner! 

Jag har inte ord för hur BRA resa vi har haft!!! alltså världens absolut BÄSTA!!! WoW!!! Allt var 100% helt perfekt och jag ville i.n.t.e. resa hem… Men – i lördags hände det och nu är vi girls tillbaka uppe i norr igen efter att ha rest LAX – CPH – LLA och vi är såååå jetlag…zzz…  En 10 timmars flight från Los Angeles till Köpenhamn, sen stopp och byte av flyg i både Köpenhamn och Stockholm + 9 timmars tidsskillnad sätter sina spår så hade lätt kunnat gå och lägga mig runt kl. 17 i eftermiddag men – trixet mot jetlag är att hålla ut… Så – vi har varit på BC Luleå match i kväll och den var så sjukt spännande och bra att vi piggnade till riktigt ordentligt så nu, kl. 23.30 är vi plötsligt hur vakna som helst.  AS jobbigt som La Geila skulle ha sagt… ha, ha.

Och alltså Los Angeles… Sååå helt AMAZING stad och jag har längtat tillbaka dit sååå mycket sedan första gången jag var där 2016 så det var drömmen att resa dit över Sportlovet.  Resan var en födelsedagspresent till Johanna som hon fick då hon fyllde 11 så det var HÖG tid för oss att leverera men den som väntat på något gott…  Och till min stora glädje så älskade hjärtat L.A. precis lika mycket som mig och nu sitter vi här och pratar om att vi måste resa tillbaka dit igen så fort som vi sparat ihop typ 249.000 kr för ja, ungefär så stor reskassa hade passat perfekt för shoppingen är bara FÖR bra.  Och de hade dessutom precis plockat fram påsken så ja, jag gick helt bananas… Så – nu blir det makaroner och korv resten av månaden här hemma i Casa Gizmolina. Jag har redan varit ute och köpt 2 falukorv ringar. Ha, ha, ha.  🙂

My favorite view alla dagar i veckan… Alltså jag älskar palmer!!! och det kryllar av de i L.A. De på bilden var vid poolområdet på hotellet, och alltså hotellet… nej men det var 100% i min smak in i minsta lilla detalj. 

Och min klänning den matchade poolen som är den absolut vackraste pool jag sett i hela mitt liv helt perfekt. Man kunde nästan tro att jag visste hur poolen såg ut och att jag köpt klänningen just därför men det var en ren tillfällighet. Jag köpte klänningen på min favorit butik Lola i Phuket / Thailand i januari och invigde den i L.A.

Poolen… den vackraste jag sett… Och jag har sett många!  Det är David Hockney som står bak de vackra blå målerierna. 

Får uppdatera med en poolbild i morgon bitti för nu ropar sängen på oss.  √

Vi måste verkligen försöka sova nu, annars blir det en tuff morgondag… zzz…  Och sen är säkert många av er nyfikna på hur det var att resa runt i världen mitt i den värsta Corona hysterin? Well, det ska jag berätta allt om i morgon!!! Men jag kan säga så mycket som att jag inte märkte något som helst av saken varken på LAX, CPH eller ARN , allt var heeelt normalt. Och jag var 0% orolig.

Åh så kul det är att blogga igen efter semestern! Längtar efter att skriva mer till er i morgon!

Nu säger jag over and out och god natt från Luleå! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Los Angeles 2020 | 14 Comments

14 responses to “VÄRLDENS BÄSTA RESA!!!”

 1. Anna says:

  Välkomna hem! Vill höra aaallt om resan. Du är så bra på att skriva målande och inspirerande 🙂 Ha en fin dag! KRAM

 2. Marie Å says:

  Åh längtar tills nästa uppdatering!! Älskar dina och Js äventyr!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så underbart! Så snygg du va i klänningen! Vill så gärna se va du har hittat för påsksaker. Kan tänka mig hur fint det va där borta over there och speciellt på pottery barn. Dottern och jag plockade fram påsken häromdagen bara risen som saknas. Vill speciellt höra med om hur de va att resa i dessa Corona tider. Vi lyfter mot Phuket nästa vecka. Välkommna hem och stor kram

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Du glömde och skriva, älskar det där med falukorven ha ha samma story hemma hos oss jämt för att vi ska ha råd med roligheter jämt ha ha.

 4. Anna says:

  Välkomna hem!:) Ser varmt fram emot att få höra mer om er fantastiska resa. Stor kram

 5. Emma says:

  Ja ser också så mycket fram emot att höra om er resa. och Corona hysterin som råder. Vi reser likt Victoria till Phuket över påsk och folk i vår närhet verkar vara mycket oroliga. Själv är jag inte orolig vi är inte i riskgrupperna och vad det verkar så är Thailand mindre drabbat än Sverige. Någon hysteri har inte jag men medierna skriver ju upp detta ganska mycket också. Nåväl välkommen hem och vi höra allt som du hör 😉

  • Tina says:

   Jag är inte heller i nån riskgrupp men nånstans måste ju den enskilda människan ta ansvar även för sina medmänniskor? Du kanske har nån äldre i din närhet? Nån som är kroniskt sjuk? Nån som behandlas med immunsuppresiva läkemedel? Cellgifter? Hela Italien är nu i karantän pga att ingen (få) ansvar togs- människor reste, hängde på idrottsarenor och shoppinggallerior som om det inte fanns nån morgondag. Har man nu längtat efter semester så Kanske man kan längta lite till, tills faran blåsts över. Både för sin egen och andras skull.

   • Emma says:

    Tina-tänker du samma vid vanlig influensa också? Den skördar i dagsläget mer offer än Corona. Nej jag har ingen äldre i min närhet. Skulle jag känna symptom skulle jag självklart inte vara ute i shoppinggallerior etc och det är ju först då man smittar enligt WHO? Men du kanske har nyare uppdateringar? Isf är jag väldigt intresserad eftersom du verkar insatt!

    • Tina says:

     Mot den vanliga säsongsinfluensan har vi vaccin, riskgrupper (bla min dotter) och gravida rekommenderas då vaccin.vaccinet är ibland spot-on. Ibland bara 60% skydd. Men ja, jag undviker shoppinggallerior i stort, särskilt vinter/vår. Jag handlar min mat online och får den hemkörd/alt hämtar den på affärens lastkaj. Absolut när jag själv Är sjuk men vet att människor i stort inte tror att just deras virus (magsjuka tex) smittar “å jag ska ju bara ha…” folkhälsomyndigheten uppdaterar min arbetsplats varje dag om läget ochbjagvföljer dom och jag samtidigt mitt personliga ansvar. Försöker undvika folksamlingar där jag kan bli smittad för andradnoch min egen skull.

     Det är inte bara bara vanlig säsongsinfluensan som skördar fler offer. Svält skördar ännu fler. Människor på flykt flera osv.

     • Tina says:

      Sen säger jag inte att det är JAG som bestämmer vilka resor som är nödvändiga eller inte. Där borde varje regeringen/folkhälsomyndiget osv sätta upp direktiv för vad som ska prioriteras. Många svenska företag har tagit egna beslut om att ställa in alla jobb resor. Klokt kan jag tycka. Att köra mello i Danmark utan publik lika klokt.

 6. Linda says:

  Välkomna hem. Ska bli roligt att läsa om er resa.
  Tack för en härlig feelgood blogg.
  Kram

 7. Evelina says:

  Välkomna hem!! Vi kom också precis hem från sportlovs resa till Florida, längtar redan tillbaka. Har även tillbringat nåt sportlov i LA och jag tror att nästa resa eventuellt går dit. Här var också resväskan full med påsksaker och små fina anteckningsblock(kan man få för många?) ser framemot mer inlägg om er resa….

 8. Anna says:

  Till Emma
  Vanlig influensa 1% dödlighet
  Corona 3,4% dödlighet … enligt WHO!!
  Frågor på det ?

  • Harriet says:

   Var står det? Enligt folkhälsomyndigheteb ligger dödligheten någonstans 1-2 %. Anledningen till att Corona har en sådan massproduktion är att vi inte hunnit bygga upp någon immunitet mot det, till skillnad mot vanlig influensa för vi idag har både immunitet och vaccin.

   Nåväl resa eller inte, det är nog heller inte så lätt att ha en resa inbokad nu, ofta är resor väldigt dyra och man får inte ett öre tillbaka trots avbeställningsskydd om inte UD avråder. Jag skulle följa UDs rekommendationer om jag hade resa planerad!

   Sedan förstår jag om man är orolig när man har någon anhörig i riskgrupperna MEN skall tilläggas smittskyddsläkare sa så sent som igår att största faran är denna hysteri som blir pga av massmedia. Men har inte sett nyheterna idag så det vet jag inget om.

   Välkommen tillbaka hem Anna-Stina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *