VÄRLDENS BÄSTA WEEKEND!

Happy new week mina kära vackra bloggvänner! 

Åhh vilken f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. Oslo weekend jag har haft!!!  tack vare mina dagar där är jag så fylld av energi nu att jag dansade upp från sängen på morgon.  Älskar känslan!!  Jag reste tidigt torsdag morgon och hade retur igår kväll och det var en LYX att få vara bara “Me, myself & I” hela helgen… !  enda molnet på himlen just nu är att jag inte fått mitt bagage. Alltså hur är det möjligt att bli av med bagaget 2 gånger på 1 vecka? Vad är det som händer??? Jag som reser såå mycket har a.l.d.r.i.g. varit med om något liknande, tror jag stått utan bagage typ 1 gång på 10 år, och nu händer det plötsligt varje gång… ?!   Måste vara någon förändring i systemet någonstans för detta är ju inte vanligt..  Och den här gången är det min koffert / resväska med “allt” i (inte en xtra väska med shopping…) som är borta så fingers crossed att den dyker upp idag för jag saknar min toalettmappe, mina briller, mina kläder.. ja, typ allt!

Och när vi ändå är inne på det här med förlorat bagage så har jag konstaterat att någon stal skorna jag glömde på bagagevagnen i tisdags för de har aldrig lämnats in. Varför gör folk sånt? Förstår inte…  Sladdade förbi Bag Port (lost & found) igår igen, bara för att dubbelchecka att de inte låg där men nixpix… de är gone. Så – jag köpte ett nytt par i helgen så en gång köpte jag samma par skor två gånger. Ha, ha.  🙂

Åh som jag älskar att äta frukost i SAS guld lounge på Arlanda!  Att sitta där och se plan lyfta & landa ger en härlig känsla av att vara på väg någonstans…  och eftersom jag hade super tidig take off från Luleå i torsdags, kl.05.30 kom min chaufför (vi har en fast taxikille som vi alltid åker med, väldigt bekvämt och bra då vi reser en del…), så var det perfekt att få tid till det innan jag skulle flyga vidare mot Oslo.  

Och då jag kom fram till Oslo S (tog flygtoget) så stoppade jag så klart i blomsterbutiken för att köpa nya fräscha vackra pioner. Jag fullkomligt älskar flower shoppingen i Oslo! 

Efter ett snabbt stopp hemma, och en sväng på Zara (ligger runt hörnet från där vi bor, så lyxigt!) så promenerade jag iväg mot min frisör och alltså att gå runt i våra hoods är pure happiness! se bara så vackra entréer jag passerar! Man blir lycklig! (bilden är knipsad utanför den nya Gevir salongen på Frogner, den finaste jag sett!).

Sladdade inom mitt favorit smoothie ställe på vägen för “lunch” (perfekt när man inte hinner med ordentlig mat, prioriterade Zara… ha, ha.) och alltså snacka om härligt när de kan öppna upp hela väggen för att det är så v.a.r.m.t. ! Oslo badade verkligen i tropisk värme och sooool hela helgen! 

Men en stor “Fresch” i handen och mina ursköna byxor från Gina Tricot gick jag vidare…

…och passerade då ytterligare en fräsch juicebar som ligger vägg-i-vägg med Smoothe X-change. Åh som jag älskar snygga vackra miljöer som dessa!  Oslo alltså…  loooove it! 

Sen checkade jag in här, på Eco Cult hos min bästa frisör Camilla som jag gått hos i över 10 år. Jag hade tid kl.14.30 för att ta ur mina extensions + färga den fula utväxten.  

 

Jag och mina lurviga ben höll jag på att skriva men jag menar jag och mitt fluffiga cover till min mac och den lurviga lilla väskan som den nya sladden till mac´en fått flytta in i så att den inte ska riskera att gå sönder som den förra… (som jag alltid bara slängde ner lös i väskan…). Det var SÅ skönt att vi delade upp fixet så jag var “bara” där till kl.19.30, nästan 5 timmar. Svettigt värre… 

Nu blev det lite dubbelt med bilderna här (från förra inlägget), så inte för att tjata men : så här såg mitt hår ut när vi var klara för dagen. All natural, kun mitt eget hår . 

JIG var ute på en middag så min plan efter frisören var att gå hem och blogga… men – när jag kom in på gården hemma (vi har en mysig bakgård) så sitter det trevliga par som äger huset (våra enda grannar, de är vi + de som bor där) ute och frågor om jag har lust på ett glas vin?  Så trevligt!  (speciellt med tanke på att jag bara hälsat på dem i farten tidigare) så, där blev jag sittade med dem + en annan granne (den handyman som jag anlitat helt sedan jag hade mina butiker, har känt honom i över 15 år) heeela kvällen.  Åh som jag älskar när livet bara händer… ! 

 

Alltså vilken vecka förra veckan blev för mig! Först Oslo, sen krånglig hemresa måndag + tisdag, också ny Oslo resa på torsdagen…  Och det att få en helt egen helg är ju bara amazing!  Johanna övernattade hos grannar to – fre och sen reste JIG upp fredag och de har haft helgen tillsammans. Lite tokigt så klart att inte JIG också var i Oslo nu då jag var där men logistiken i vår lilla familjen fick bli så här den här gången. Också var det fint att mina J fick en far + dotter helg, så jag ser det som win/win för oss alla att jag var på vift några dagar!

Nu önskar jag dig en riktig pang start på veckan! och vilken lyx att det är kort vecka och fridag på onsdag! Hur ska du fira nationaldagen? 🙂

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “VÄRLDENS BÄSTA WEEKEND!”

 1. Vilken härlig helg du haft.
  Tråkigt med skorna och väskan.
  Blev av med en tygkasse på bussen mellan Märsta-Arlanda i höstas. Innehållande kamera m.m. Aldrig återfunnen?
  Trist.
  Har det härligt i Spanien.
  Solen skiner och vi tar det lugnt i lilla bergsbyn.
  Ha en fin måndag.
  Kram Titti

 2. Jennie says:

  Jag måste fråga, varför bor du i Luleå då du älskar Oslo så och din man verkar vara där mer än i Luleå?
  Ångrar du flytten och ska ni flytta tillbaka igen?
  Allt gott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *