VÄRLDENS LÄNGSTA MÅNAD?

Hej mina kära vänner! 

Jag körde båda mina J åt olika håll på morgon och sen åkte jag hem och la mig…zzz… Var så otroligt trött och kände mig inte alls i form så ett par timmar till med sömn fick prioriteras…  Och är det bara jag eller känns inte den här månaden som världens absolut längsta? Som typ juni + juli + augusti tillsammans?!   Sen så är det här dessutom min första hela vinter i Sverige på över 30 år och jag märker att snön, kylan och mörkret ger mig allt för lite energi så jag kan nästa inte vänta till vårvintern är här med sina soooliga dagar!

Och vilken dag det var igår! först “Hej då!” till Donald T och hans vackra fru (hon hade verkligen på sig snyggaste outfiten!) och sedan den mäktiga ceremonin då Joe Biden tog över som president och Kamala Harris blev USA´s första kvinnliga vice president.  Jag följde allt på CNN och jag blir så rörd av såna här stora händelser… Sen så var både Lady Gaga och Jennifer Lopez helt amazing (alltså J.Lo´s Chanel smycken… Oh my!) och för att inte tala om Amanda Gorman som läste dikten. WOW!!! Snacka om att A Star Was Born på riktigt!!! Hennes sociala medier sprängdes efter framträdandet och hon fick 10.000 nya följare i minuten (!) både på Twitter och Instagram så då jag körde jag för att hämta J hos en vän, efter ceremonin,  runt kl. 18 så hade hon plötsligt 473.000 följare på instagram, senare på kvällen hade hon 1 miljon och nu har hon 2,3 MILJONER! Helt galet !!! och en bekräftelse på att det verkligen går att bli världsberömd på 5 minuter tack vare den sociala medier värld vi lever i 2021.   Såg du också på ceremonin igår? Vad tyckte du? 🙂

 

Bye, bye President Trump och First Lady Melania. Alltså jag älskar denna outfit på Melania! Very classy. Jag kommer att sakna hennes glamour nu då en ny First Lady tar över. 

Singer Jennifer Lopez arrives for the inauguration of Joe Biden as the 46th President of the United States on the West Front of the U.S. Capitol, Wednesday, Jan. 20, 2021, in Washington. (Jonathan Ernst/Pool Photo via AP)

Och på tal om glamour… Nej men det blir nog inte mer glam än så här! Och Jennifer Lopez alla Chanel smycken…  Vill ha!!! Om du missade hennes framträdande så hittar du det HÄR. Såå mäktigt! 

Nej men hur vacker var inte Lady Gaga igår?!  Jag älskar symbolen för att USA (och vi alla…) flyger in i en ny tid nu i form av en  fågel i guld på jackan…   Om du missade hennes framträdande igår så hittar du det HÄR.

Också denna nyfödda stjärna som plötsligt har 2,4 (!) miljoner följare på instagram. Crazy deluxe!!! Du hittar hennes framträdande HÄR om du missade. 

Och så har en ny tid startat…  Här flyttar president Joe Biden och USA´s nya First Lady Jill Biden in i vita huset. Jill har en mer traditionell klädstil än Melania och hon har på sig en outfit från Oscar de la Renta.   Det ska bli spännande att följa deras resa! 

Den här tiden på årets så brukar jag mest posta bilder som ser ut så här…   Åh jag undrar verkligen när vi kommer att kunna resa till vårt hem i Thailand igen? Just nu känns det tyvärr väldigt oklart och väldigt långt borta… 

Nu smsade precis mamma en handlelista så bäst att jag kör ut i snöstormen och handlar. Ja, här är verkligen DET snö ovädret så det var nästan så att vi inte fick upp ytterdörren på morgon.  Sa jag att januari inte är helt min månad? Ha, ha.  Nej, bäst att fokusera på att ljusare tider väntar och att Valentines Dag närmar sig, och JIG´s födelsedag och PÅSK! Alltså jag och Johanna längtar så mycket efter påsk nu att vi kommer att börja påskpynta rekord tidigt här hemma. Typ dagen efter Valentines. ( jag köpte faktiskt de första videkissarna i butik häromdagen, kunde inte hålla mig…så vi är redo).

Önskar dig en magisk dag!!! 🙂

Gahh… alla bilder hamnar helt snett idag… och jag som är så petig med att allt ska se snyggt ut… Förlåt! får kanske radera bilderna och lägga upp något annat… Ha överseende så länge.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

66
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “VÄRLDENS LÄNGSTA MÅNAD?”

 1. Gini says:

  Håller med dig till när det gäller Melania’s stil. Kommer o sakna henne. Älskar Jlo’s hela Chanel outfit.

 2. Nina says:

  Nej jag såg inte bara bilder i tidningen. Men tack vare dina tips har jag nu sett. Tycker ofta du gör fina kloka kopplingar till händelser som jag inte gjort tidigare. Typ som detta med poeten. Så glad att du bloggar. Har sagt det förut men älskar dina inlägg!

  Glad fredag ✨ Kram

 3. Tina says:

  Älskade också Lady Gagas outfit och stil med fredsduvan på bröstet – man riktigt såg hur tagen hon var av stunden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *