VÄRLDENS MEST SOFTA WEEKEND.

 

Gooodmorning darlings! 

Det här måste vara den mest soooofta weekend som någonsin hänt oss girls. Förutom familjemiddagen i fredags så har vi gjort absolut I.N.G.E.N.T.I.N.G. Bara super chillat, sett på film, snacksat (älskar det ordet), bläddrat i magasiner, sovit… alltså sååå skönt!  Men mindre kul så klar att det beror på att Johanna inte är helt i form (hon var sängliggande hela fredagen efter skolan) och själv la jag mig med huvudvärk igår som var kvar på morgon… alltså jag har aldrig ont i huvudet så kanske jag också håller på att bli sjuk? Eller så är det bara jetlag och kylan som påverkar… kan vara så.  Hur som helst – en soft weekend it is och våra planer idag?  att fortsätta att göra ingenting…

Men, frågan är om det inte börjar vara dags att städa bort julen? Den enda riktiga gran vi har inne börjar se väldigt trött ut men de andra 7, oäkta granarna, står så fint och sprider så mycket mysfaktor att jag har lust att ha kvar de för alltid, eller i alla fall fram till påsk typ för man säger väl att julen varar helt till påska? eller hur var det nu igen? ha, ha. Har du städat bort julen? eller har du också stjärnor i fönstren och granar i hörnen? 🙂

Våran ledsna gran.. men en bra sak med den här i alla fall att den barrar minimalt… Nu är bara frågan hur länge den ska få stå där ute i ljusgården? ingen som vet… ha, ha.

Igår -26, idag -21, det är också en god grund till att hålla sig inne i värmen… Brrr… alltså den här kylan och det här mörkret är såå inte min grej.  Take me back to Thailand please!! 

Men alltså min utsikt från sängen… störst klädhög vinner! ha, ha. Oh my… jag har verkligen bara lagt allt jag tvättat i en hög och den har växt till ett… klädberg, typ!  Så – ja, har lite att stryka, hänga upp, vika etc…  

Det har ju varit en 10 year challange senaste veckan på instagram och den här bilden från våra Oslo hoods är kanske 9 år gammal? Vi girls hade precis kommit hem från Thailand även då.  Och nu påmindes jag om min underbara päls… måste ta och söka fram den!  (om jag kommer i den är en annan fråga…) vem vet, den kanske ligger underst i den där klädhögen på sovrummet…? ha, ha.  Och alltså se på Johanna…  jag har nästan glömt att hon varit så liten… Åren med barn går verkligen SÅ fort !! 

Älskade fluffiga Gizella… hon vet hur man chillar på riktigt! för så här låg hon heeela dagen igår, tror hon steg upp runt kl.20, typ.. lilla livsnjutaren…  Och enda gången hon ligger i min säng är de gånger Johanna sover med mig, annars sover hon a.l.l.t.i.d. inne hos J på hennes rum… Så – jag njöt extra av att ha henne spinnande vid min sida. 

 

Nu blir det taco frukost här. Det gäller att lyxa till det i kylan!

Önskar dig en riktigt, riktigt skön söndag fylld av härlig avkoppling! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “VÄRLDENS MEST SOFTA WEEKEND.”

 1. Lotta - mamma till 3 says:

  Tror säkert det är en blandning av temperatur och jetlag… vore nästan konstigt om man inte blev påverkad av det 😉
  Vi kan inte riktigt skryta med snö och minusgrader, snarare grått/brunt och ett par plus här nere i Halmstad. Nästan så att man få vårkänslor. Julen städade jag ut i etapper, först granen i mellandagarna och resten förra helgen. In med tulpaner och orkidéer 🙂 Önskar er en härlig söndag! KRAM

 2. Har noterat kylan i norr. Inte kul.
  Här i Thailandshemmet har vi kvar julbelysningen i vardagsrummet.
  Kanske byts den ut snart.
  Varma thaikramar från Titti

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fina på bilden, ni matchar så fint tycker ni alltid lyckas matcha bakgrunden så fint med. Va mysigt med en soft helg. Hoppas hon är bättre snart. Verkar gå många förkylningar nu. Jag städade ut granen och så för snart två veckor sen och stjärnorna tog jag ner nu i veckan. Men sen kom ett litet puder lager med snö och då fick jag sån jul feeling så jag ångrade lite att jag har tagit ner stjärnorna , men men. Dottern fyller år i början av februari så vill ha undan det i tid till allt kalas fix, hpn har beställt prinsesstema så jag har bakat enhörningar och kronor hela helgen så roligt. Stor kram

 4. Frida Prydz says:

  Vad härligt det låter med en så soft weekend, jag blir riktigt avis! Synd bara för Johanna som är sjuk, hoppas hon kryar på sig snart <3

  Jag älskar förresten att se bilden på din klädhög, även om jag älskar alla fina inspirerande och perfekta bilder så är det härligt att se att det är ok med lite kaos här och där för alla har det 😀

  Nu har jag kämpat emot jetlagen länge nog så nu ropar sängen, klockan är alltså snart 20… Haha.
  Kram och godnatt fining!

 5. Linda says:

  Så skönt med en lugn helg utan planer. Ibland behöver man stanna upp och bara vara. Här har vi haft en förkyld och febrig helg med minimalt med sömn… våra små älsklingar mamma och pappa hjärtat går sönder när de inte mår bra ❤. Tack för en härlig blogg och även lite ärliga härliga bilder från verkligheten. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *