VÅRLIG OSLO SHOPPING!

Glad tisdag kära vänner! 

Åh som jag älskar soliga dagar!!! det ger energi och jag blir helt enkelt bara ännu lyckligare och mer kreativ när solen skiner! Och jag vill förnya garderoben och shoppa nya solbriller och bli brun i ansiktet…  Visst är det något helt magiskt med våren? Love, love, love it!!!

Och nu då du säkert är lika sugen som mig på både lite vårnytt i garderoben och i hemmet så bjuder jag på ett bildregn från när jag och J var på shopping i Oslo för ett par veckor sedan.  Också måste jag bara tipsa om en av mina absoluta favoritbutiker: Åpent Hus på Vinderen. Alltså denna butiken är en skattkammare, en godisbutik, en oase… och Charlotte som driver butiken är, på tal om solsken, en riktig solstråle! Och butikens instagram är såå inspirerande så ett tips är att följa de HÄR.  Sen älskar både jag och J CC-Vest, där finns Soup Store (en annan f.a.v.o.r.i.t. butik som vi älskar!!!), Home & Cottage, och massa andra fina butiker så vi tar alltid turen dit när vi är i Oslo. Och – det är på väg dit som vi stoppar på Åpent Hus och sen sladdar vi ofta förbi Bolina i Stabekk innan vi kör in mot stan igen. Åh nu känner jag att jag längtar till Oslo…  Hoppas vi får till en resa dit snart och det är ju faktiskt inte så länge till 17:e maj! 🙂

 

Som sagt: Åpent Hus är som en godisbutik med alla underbara godsaker…   och varje gång som jag är där så riktigt kliar det i fingrarna till att starta upp en ny Gizmo…  för butiken påminner väldigt om butikerna jag haft… 

Jag säger nog faktiskt Ja, tack! till hela det här hänget, typ. Ha, ha. Sååå vårligt fräsht med både grönt och gult och den där klänningen i mitten, i grönt, från Lollos Laundry tittade jag på i Köpenhamn men köpte den inte och nu då jag ser den här på bilden så ångrar jag att jag inte provade den när jag var inom Charlotte för den är SÅ fin!

Hello there hair candy!  Det har väl aldrig varit så inne med hårspännen som nu och de här, som det står Love på.. alltså jag älskar dom!  Och de är dessutom perfekta påsk-present-tips till påskägget…! eller ja, alla spännen är så klart det! 

Sen sladdade vi förbi CC-Vest och när jag fick se den här kudden så var det verkligen love at first sight! Alltså hur fräscht är inte mönstret?  Jag köpte med mig 3 stycken och de kommer att krydda Casa Gizmolina i vår / sommar!  Och den gröna växten fick också bli med hem.  Försöker att köpa på mig oäkta växter när jag hittar fina för även om de kostar lite där och då så lönar de sig i längden… 

 

Nu fångar vi den här dagen och håller fokus på positiva tankar!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “VÅRLIG OSLO SHOPPING!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Det är från dig jag har lärt mig att svänga mig med “häng” men asså håller med dig vilket inspirerande häng, så vårigt fräscht som en blomgodisbukett. Åh önskar med du hade en butik! Men så spännande med din Instagram shopping sida, kommer så klart följa även om Luleå ligger lååååå GT bort, för det finns ingen som bjuder på så mycket inspo som du. Stor kram

  • Alltså du skulle bara veta hur glad jag blev nu Viktoria!! Tusen miljoooner TACK för den härligaste kommentaren och all underbar feedback. You made my day!!! 🙂 Att få höra att du tycker att jag bjuder på massa inspo värmer mitt hjärta mer än du kan tro… !

   Önskar dig den allra bästa dagen och TACK igen! Just idag så värmde din kommentar extra mycket ska du veta… Stor kram till dig! 🙂

 2. D says:

  Tips til deg som alltid gir leserne så bra tips<3 🙂
  Må bare tipse deg om søteste påskeharen på Indiska som har kommet i butikk nå. Den er så fin! Til å ha godis i eller lignende! Også må jeg tipse om søte leppepomader i topakk fra hm formet som kaniner. Perfekt som påskegaver.

  Ha en strålende fin dag, blir alltid så glad av å lese den fargerike bloggen din, og blir alltid litt ekstra glad i byen min (Oslo) når du skriver så fint om den.

 3. Lena Karlsson says:

  Åh så mycket snyggt!! Särskilt det på klädstången 🙂
  Åker ni till Oslo i påsk ?

 4. Pia says:

  Grattis till dig att du hittade de ursnygga kuddarna !

 5. Maria says:

  Åhhh vilken härlig butik
  Vet du vad det är för märke på hårklämmorna, tänkte försökte hitta här hemma. Tack för all inspiration.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *