VÅRT LOUNGE HÄNG…

Ja, idag har vi fredagskänslor all over the place, eller hur?! Och sen är det ju så obeskrivligt härligt med all sooool som sprider glitter i snön. Love it!  Och vi girls startade dagen med våffel frukost. Ja, så går det när jag kom på att jag glömt att köpa hem falukorv för korv + makaroner är J´s nya favorit frukost. Så galet. Ha, ha. Men hon gillar inte bröd, har aldrig gjort, så smörgås är aldrig något alternativ…  Därför blir det lite ovanligare frukostar hos oss men viktigast är att hon äter något. Själv var jag aldrig speciellt glad i frukost då jag var i J´s ålder. Minns att jag åt typ 1/2 limpsmörgås… eller 1 smörgåsrån…   Idag är favoriten naturell yoghurt med skivad banan i men idag blev det våfflor på mig också. Sååå gott också är det ju trots allt fredag.

Sen måste jag tyvärr meddela att so far så är jag inte speciellt glad i Asos… Vi beställde som jag berättade ett paket därifrån i måndags och det stod garanterad leverans onsdag, senast torsdag. Men när paketet inte dykt upp runt kl. 16 igår så ringde jag DHL som meddelade mig att paketet inte ens kommit fram till Sundsvall vilket betyder att det inte ens är säkert att det kommer fram idag… SÅ otroligt super trist för J ska på kalas hos en bff i kväll och både en av presenterna + J´s outfit är i det paketet (tillsammans med min jumpsuit). Så, det blev en oplanerad shoppingtur på oss girls igår kväll och då vi går runt där inne på Kapp Ahl så kommer plötsligt en av er bloggläsare fram till mig och gjorde mig sååå G.L.A.D.!!!  Att få träffa er irl och få höra att ni följt mig sedan Johanna var i princip nyfödd är den absolut finaste bekräftelse jag kan få på att jag inte kastar bort min tid med bloggen.  Åh jag blev så glad !!!  Och sen var det sååå lustigt sammanträffande att hon nämnde att hon saknar bättre shopping inspiration i Luleå för ni vet det där mötet som jag var på men som jag fick ett “nej, tack” efter? Det handlade om EXAKT det. Jag har nämligen en idé om hur jag kan göra handeln i centrum i Luleå betydligt mer levande, kul & inspirerande så när jag igår mötte en bloggläsare som står där och efterfrågar exakt det jag också menar saknas så kände jag att jag verkligen är på rätt spår så – utan att du som mötte mig vet om det –  så är jag nu ännu mer PEPP på fortsätta jobba för att få igenom min idé.  TACK för det!!! 🙂

 

Det är här uppe i J´s lounge som vi chillar och ser på serier på kvällarna.  Och igår började vi att se den nya svenska ungdomsserien “Eagles” på SVT Play och vi är heeelt sålda. Alltså sååå BRA!!!  Och jag älskar när vi hittar serier som jag & J tycker är lika bra så Eagles blir tveklöst dagens serie tips från oss! We LOVE it!  Och ser du Gizella på bilden? hon ligger oftast här uppe på sjeselongen och sover på dagarna (och på nätterna sover ofta jag här, oh my! vet inte hur många gånger jag vaknat här mitt i natten med linser + smink. sååå jobbigt… ha, ha).

 

Ett par rosa papagojer får pimpa ampeln i fönstret nu då vi går mot vår & sommar.  

Och förutom att ligga och se på serier så är det här det läggs make up´s.  Johanna har ett sminkbord inne i loungen som används flitigt av både henne och vänner och sen råder det ingen tvekan om vem favorit artisen är om du tittar på parfymerna…!? Exakt, Ariana Grande! och till jul fick J biljetter till hennes spelning i Oslo senare i år och jag undrar om inte det var årets bästa julklapp?

Och i anslutning till loungen är J´s sovrum där hon även har sin walk-in-closet och ett bord där de kan sitta och pyssla etc. Att flytta in bordet hit blev en perfekt lösning. Och nej, hon har inget skrivbord för det blev nästan aldrig använt och när hon har vänner över är det mycket trevligare att sitta runt ett bord.   (fotade i farten utan styling-piff så ber om ursäkt för att det är saker på stolarna etc… ).  Och ett påskris har föresten fått flytta in! älskade påsk. 

 

Nu ringde precis JIG, vi försöker planera påsken men är sååå tröga på att komma fram till beslut i år… Nej, nu är det bäst att jag rullar håret och kör på här så att vi girls kan ta helg när hon slutar skolan kl. 13.30. Sen får vi hålla tummarna för att paketet från Asos dyker upp till slut. All fingers crossed!!

Önskar dig en FAB, glittrig & festlig fredag! 🙂

P.S. på tal om TV serier: i kväll har en ny svensk serie premiär på Netflix: Störst av allt. Den ser vi verkligen fram emot för av det lilla jag sett så verkar den också riktigt, riktigt bra.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

 

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Johannas rum. | 5 Comments

5 responses to “VÅRT LOUNGE HÄNG…”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Nämen så trist med Asos paketet. Och heja dig som kör på med din idé. Så dumt av dem att inte nappa, det talas ju så mycket om att internet handel tar över och att man vill satsa på den lokala handlen då får man ligga i tiden med sociala medier och så och då vore ju du en skatt! Önskar dig en härlig fredag stor kram

  • Tusen miljoner TACK för din trevliga, peppande & glittriga kommentar Viktoria! Nu blev jag glad! 🙂 Jag har varit så bortskämd med Zara som ALLTID levererar blixt snabbt och enligt vad de lovar så lite snopet är det allt att vårt paket från Asos fortfarande lyser med sin frånvaro… Men, vi håller tummarna !! Och ang. mina idéer kring mer inspirerande handel i centrum så är det precis som du skriver, idag måste en upplevelse till för att kunderna ska orka ta på sig skorna och gå ut och shoppa lokalt, och där känner jag att jag har massor att bidra med så ja, jag tycker också att jag vore en skatt ! så jag ger i.n.t.e. upp. Och när ni peppar mig så blir jag ännu mer inspirerad så: TACK!!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 2. Jessica says:

  Jag är också Luleåbo och jag instämmer till fullo i att det saknas lokal shopping-inspo från stan. Du vore ju bara SÅ klockren i att förmedla sån inspo! Ditt engagemang och glädje för upplevelser är verkligen smittande och jag hade älskat att ha någon som ”var mina ögon på stan” när det gäller shopping. Jag har småbarn hemma och har sällan tid att bara strosa i butiker, utan det är 100 % målmedvetenhet som gäller då jag väl ger mig ut på stan, och då vore det ju bara så perfekt om man redan hade koll på butiker och deras innehåll/upplevelse. Så den idé/tjänst du försökte pitcha in, hold on to that one för det behövs verkligen! Heja dig! Du är så bra på det du gör!!! Ha en härlig dag 🙂

 3. Mia says:

  Håller med, Jessica! Flyttad från lilla Boden & jag saknar den mysiga & personliga shoppingen där. Luleå som är lite större behöver jobba lite mera med mysfaktorn & det personliga tilltalet. Annars handlar jag lika bra på nätet…

 4. Stina says:

  Men åh! Det var såååå roligt att träffa dig och herregud, VEM BÄTTRE på detta än dig? Jag tror faktiskt inte att de som tackat nej till den tillgången du skulle vara i sådana sammanhang inte överhuvudtaget förstår vad det är de tackar nej till. Det här är DU expert på och läget är akut så hallå, SOS liksom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *