VÅRVINTER.

Jag måste verkligen resa och möta våren någonstans snart för all den här snön på gården och kala fula träd är inte kul längre…speciellt inte då man ser de magiskt vackra roooosa körsbärsträden som står i full blom över hela instagram… så – snälla vädergudar: ge oss mer värme!!! så att snön smälter och det blir lite vackrare där ute på gården och så att jag får ställa ut de fina blomster jag köpt och hänga på terrassen…  Men,  faktum är att det inte faktiskt aldrig blir någon riktig vår här uppe, det är vårvinter också BAM! sommar.

Och förra sommaren, då byggde Luleå Kommun om en bit nedanför oss, nere vid vattnet, en ny promenadväg, sittplatser, ett utegym, lekplats etc.,  och jag hade inte sett hur det blev så i eftermiddag tog jag och darlingen en liten walk ner dit och till min stora glädje så fick vi se öppet vatten inne vid strandlinjen, hurra!!! alla vårtecken är pure happiness! 🙂

 

Darlingen jumping of joy! Det här är typ 2 min prommis från vårt hus och den här sjön (skurholmsfjärden) är en sjö som jag brukar ta power walks runt. En perfekt runda som tar ca 30-40 min. 

 

Efter vår lilla walk så tog jag en nap (oh yes, då J läste så toksomnade jag och sov i 1,5 time. sååå skönt), sen har J varit iväg på Street Dance, vi har ätit tacomiddag och nu funderar jag på att avsluta helgen med en film.

Hoppas att du har haft en härlig dag och att du njuter din kväll!?

Godnattkram!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “VÅRVINTER.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Va härligt att bo så nära vattnet. Vi bor också så nära sjön här i stan med promenad stråk runt men är pinsamt sällan jag går runt, men är så fint. Hoppas ni får lite värme snart. Jag är super förkyld men njuter endå så av värmen och körsbärsträd

 2. N says:

  Den rundan brukar jag gå varje morgon med mina hundar. Det är ju nästan 5 km att gå så för oss tar det en timme.
  Jag var norr om Luleå i helgen och där var nu mindre snö och mer öppet vatten än vid kusten, konstigt nog. Från och med Torsdag och flera dagar framåt har SMHI lovat sommarvärme för oss i Norrbotten, då försvinner sista snön och snaart knoppas träden. Så håll ut!

 3. Camilla says:

  Åh!! Har du något bra filmtips som passar tjejer i snart 12-årsåldern? Jag vill också mysa och se filmer ihop med dottern, men hon är aldrig sugen på de som jag föreslår (typ Pretty woman, Notting Hill osv;))

  Kram

 4. Julia says:

  Vad var anledningen till att ni flyttade till Luleå? Har för mig att du skrivit att det var JIG som var drivande men han är ju sällan hemma så det kanske ör jag som blandar ihop det?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *