VECKAN SOM FÖRSVANN…!

God kväll mina kära vänner! 

Livet alltså… den senaste veckan har verkligen passerat i en blink.  Samtidigt så känns det som en evighet sedan jag hade så ont i ögat att jag mest bara kunde ligga och blunda… Den här sommaren har verkligen varit speciell på så många olika sätt.

Men om vi ska ta det med ögat först. Jag hade alltså så otroligt super ont så onsdag förra veckan försökte jag få tid hos en ögonläkare vilket resulterade i att jag besökte en duktig optiker.  Han behövde inte titta länge på mitt öga innan han såg vad problemet var!  Med hjälp av sina “checka syn / ögon instrument” så såg han att 2 av mina egna ögonfransar pekade åt f.e.l. håll. Fransarna hade blivit fastlimmade då jag gjorde fransförlängning 1 vecka tidigare så varje gång som jag blinkade så skrapade fransarna som 2 små knivar mot mitt öga. (inte konstigt att salvan inte hjälpte…).  Han sa att jag omgående måste kontakta salongen där jag gjort mina fransar så att de fick ta bort limmet så att mina egna fransar skulle “släppa” och lägga sig rätt.  (fransarna var så små att man inte såg de med blotta ögat, bara med hjälp av förstorings instrument).

Tyvärr så fick jag ingen tid hos salongen jag gjort mina fransar på så jag chansade och skickade ett DM till en salong som jag aldrig tidigare besökt, bara kört förbi med bilen.  Och hon hjälpte mig !!! Nej men jag har inte ord för hur tacksam jag är över det! Hon tog emot mig typ direkt och konstaterade då att den fransförlängning som jag har inte var gjort på ett bra sätt så hon tog bort alla fransar och när jag körde därifrån så kändes det redan sååå mycket bättre !

Sen tog det så klart några dagar till ögat var helt återställt eftersom det blivit kraftigt irriterat men alltså vilken TUR att det löste sig för ögat och synen är ju något av det mest värdefulla vi har.  Uff, jag hoppas att jag aldrig mer behöver vara med om något liknande och tusen 1000 miljoner T.A.C.K.!!!! för all underbar omtanke ni strösslat över mig både här och på min insta DM. Jag är så otroligt tacksam över att jag har världens finaste bloggvänner!  Och tusen miljoner T.A.C.K. också till Studio JOWA som är salongen som hjälpte mig att ta bort fransarna! För mig som är över snittet upptagen av bra kundservice så fick hon som driver den salongen “alla rätt” så om du ska fixa naglar eller fransar inför hösten så kan jag varmt rekommendera dig att gå dit.

Sen har det hänt en hel del kring min älskade pappa också + att mitt hjärta har rest i väg på konfirmationsresa! (alltså lyckan då hon ringde idag efter att hon varit utan mobiltfn sedan många lunch) men det får jag berätta mer om i morgon!  🙂

Sommarens bästa life hack? Att jag kört på med fake blomster ute på terrassen! det har verkligen räddat mig!!! då jag inte haft tid att åka till blomsterbutiken (speciell sommar som sagt…).  Nu har det varit exakt lika fint och fräscht ute på alla bord varje dag och jag har sluppit all “måste hinna ut och köpa blommor innan vi får besök” stress. Love it! 

När jag låg här hemma med mitt onda öga så knackade plötsligt min kära vän Bodil på dörren och överlämnade detta! Åh jag blev verkligen sååå glad!!! Tack livet för fina omtänksamma vänner och tusen miljoner TACK för the surprise fina B. ! 

Det blev dagar fyllda av fix + packning innan min älskade Johanna reste iväg på sin konfirmationsresa i söndags.  Och inför resan så shoppade jag bl.a. detta till henne: en super fräsch hoodie från Bik Bok + snygga sköna byxor från Calvin Klein som blev hennes reseoutfit.  Också hittade jag denna riktigt fina cool bag till snacks, drickor och frukost (de åkte natt-tåg så frukost skulle med) +  schampoo etc i rese-size.  

 

Nu önskar jag dig en riktigt fin avslutning på dagen och en GOD natt!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

35
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “VECKAN SOM FÖRSVANN…!”

 1. LLA says:

  Vad bra att du gick till optikern som kunde se vad som var fel. Hoppas det är bra nu.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken ! Ja, det var tur att jag gick dit så att jag fick ordning på ögat. Tack vare det så känns det väldigt bra nu !

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare ! Kram! 🙂

 2. Nina says:

  Så gullig du är. Du verkar vara fin, omtänksam mot såväl Johanna som
  Många i din närhet. Detaljerna till Johannas resa var pricken över i. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *