VI HAR BOKAT RESA!

Go´kväll mina kära bloggvänner! 

Förlåååt att jag tittar in till er så sent idag! Jag har helt enkelt inte suttit vid min mac en sekund på hela dagen. Först körde jag en härlig power walk runt sjön (bästa starten på dagen) och sen en snabb dusch innan jag skulle köra JIG till vårdcentralen för idag är det exakt 14 dagar sedan han opererade foten så, stygnen skulle tas och alltså de har ju verkligen öppnat upp hela hans fot… ärret är sååå långt.  Hur som helst, det hade TACK och lov läkt fint. Puh… !!!   Efter det körde jag JIG till ett snabbt jobbmöte innan vi sladdade förbi fina vänner som varit världens snällaste och shoppat ett par saker åt mig på IKEA igår (tusen tack Bodil!).  Sen tog vi girls en runda på stan, skulle egentligen bara lämna tillbaka en sak men det slutade med att vi gjorde en “inför-eventuell-Thailand-shopping-runda” och kom hem med en riktigt fin fångst.

Och det var nog meningen att vi skulle ta den där rundan just idag för i kväll, mellan indisk tikka masala middag & Allsång på Skansen, så har vi plötsligt äntligen bokat Thailand!!! Wohooo!!! Så nu är jag i full gång med att packa, tvätta, städa, lägga fram nycklar till lägenheten + pass och skriva lista på vad som behöver fixas innan vi lyfter.  Oh my, jag och min lilla cirkus familj alltså.  Allt kan hända från en dag till nästa! ha, ha. Och ja, det går fint för JIG att resa eftersom allt hade läkt som det ska men han har fortfarande väldig smärta och kan inte gå på foten så –  vi har bokat så att han kan ligga hela resan + att han får rullstol service. Allt går! 🙂

Jag gick precis ut i trädgården för att ta in den vackra kvälls känslan…  Sommaren alltså… den är bra magisk!

Facebook påminde mig precis om den här bilden av mig och min bästa Jonas. Ha, ha.  Som Jonas skrev- året var 1950. Typ. Nej men alltså se på oss ! Jag tycker att jag ser äldre ut här än jag gör nu! ha, ha.  Vi jobbade båda på SF Bio / Svensk Filmdustri då och här var vi på Guldbaggegalan i Stockholm. 

 

Önskar dig en riktigt god natt! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “VI HAR BOKAT RESA!”

 1. Cecilia says:

  Förlåt men åh herregud!! Du ser mycket yngre ut nu, och snyggare om jag får säga det! Tur att tiderna förändras

  • Caroline says:

   Cecilia!
   Din kommentar är förlåt, men hur dum som helst!

   Har man inget snällt att säga kan man vara tyst!
   Lägga till en ”sjysst” kommentar på slutet gör inte din kommentar snäll på ngt vis!

   • Cecilia says:

    Oj, det var inte meningen att vara elak, hon skrev själv att hon tycker hon ser äldre ut där? Vissa modegrejer har ju knappast varit snälla mot oss liksom, tänker på alla med permanentat hår på 80-talet, de är ju också betydligt snyggare nu 🙂 var inte meningen att vara taskig, det skulle mer bara vara en kommentar över att tiderna och stilar förändrats! Förlåt

   • A says:

    Jag ser inget dumt i Cecilias kommentar. Den är sagd med ett leende gissar jag och jag hade tagit det som en komplimang, men tyvärr är det ingen som säger jag ser yngre ut nu än förr 😀

    Jag tror det är frisyren som gör att du ser “äldre” ut än nu. Modern då så klart, lite kulturarbetare över den idag 😉

 2. Pia says:

  Grattis till att du får din efterlängtade Thailandsvistelse ! Men kanske trevligt att fått uppleva lite mer av norrländsk sommar med ljusa nätter.

  Ha en riktigt härlig resa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *