VI HAR VARIT PÅ SPA.

Happy lördag mina vänner! 

Från att jag egentligen skulle ha varit i Oslo idag på en FAB champagelunch så blev det här trots allt en sååå underbart härligt SKÖN dag för mig och mina J.  Först en lyxigt härlig frukost här hemma (planen var en hotellfrukost men vi låg för länge…ja, alltså låg och chillade i sängen, inte “låg”.. ha, ha ) och en har vi varit på SPA! På Hotel Clarion Sense, från kl. 12.30 helt till kl. 16.30. Snacka om feelgood deluxe!!!  Och JIG hade ingen aning om att vi skulle dit, (det var en av våra födelsedagspresenter till honom,) han fick inte veta något förren vi stod utanför hotellet och sen mötte vi upp Hans i receptionen (mammas mann) för han fick ett SPA besök där i födelsedagspresent av oss när han fyllde år.  Kul också för JIG att ha sällskap i omklädningsrummet… så ja, vi har super chillat alla 4 och kört igenom det SPA program man får med olika “ritualer” man ska igenom.  Looovely!!! Och det finaste vi kan ge vår JIG i present är avkoppling… så SPA var perfekt!

Och nu har vi precis lyssnat igenom kvällens Mello bidrag och vi ska strax iväg på middag hos våra kära grannar så jag ska ta och byta om. Åh detta är en verkligen en riktigt FIN lördag trots allt! 🙂

 

Jag skulle bara ut och köpa smör på morgon… också kom jag hem med en riktigt maffig blomstershopping. Men det går ju inte att stoppa sig själv när man får köpt 3 buntar för 99 kr. Galet billigt!!!  (och perfekt gå-bort-present).

Nu blev det mycket filter bilder här men det här är den enda bilden som är OK som jag har från dagens SPA besök.  Vi “kidnappade” JIG´s telefon och jag försökte inte använda min så mycket heller för hela poängen med att gå på SPA är ju att man ska koppla av och njuta nuet…  (men några filmer till min insta story blev det så ta en titt där om du är nyfiken).

 

Hoppas att du också njuter en riktigt härlig dag och jag önskar dig en  riktigt glittrig Mello afton! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss. G.

 

 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “VI HAR VARIT PÅ SPA.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härligt! Och så fina tulpaner. Njut vidare. Stor kram

 2. Pia says:

  Vilken härlig avkopplingsdag ni haft.

  Hade för mig att det är mobilförbud på spa:n.

  Önskar er alla en lika härlig fortsättning på helgen som ni startat den

  • Tusen tack! Vi hade verkligen en underbart härlig avkoppingsdag och det blev bästa presenten till min busy JIG. 🙂 Sen har jag ingen aning om ifall det är mobilförbud? har aldrig sett någon sådan skylt… Och så länge man bara fotar utsikten och sig själv så tänker jag att det måste vara helt OK men att fota andra som springer runt mellan olika bastubad är så klart INTE okej… Så sunt förnuft är det väl som gäller i alla lägen. 🙂

   Önskar dig en riktigt härlig vecka fylld av glädje! Kram!

 3. Lena says:

  När jag stod i spa receotionen såg jag J å tänkte just om det var han. Och så kom jag till omkl rummet å där var ni. Å fan att man ska vara så feg och säga hej. Förlåt.

  • Men åhh du skulle självklart ha hälsat !!! Nästa gång måste du lova att du gör det för jag blir så glad när jag får ett ansikte till er som skriver till mig! 🙂

   Önskar dig bästa dagen! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *