VILKA FESTLIGA DAGAR!

Mina kära bloggvänner! 

V.i.l.k.a. dagar som passerat… sååå mycket som händer på en och samma gång… precis som alltid den här tiden på året…. Och det är ju HUR mysigt, kul & festligt som helst!!! men det är bara att konstatera att dygnet har ALLT för FÅ timmar så jag hinner inte riktigt med mig själv… och tokigast av allt är att jag inte hunnit med bloggen, min älskade blogg som jag vill uppdatera flera gånger om dagen !!! men som jag plötsligt inte haft tid att ge så mycket kärlek…  Men du ska veta att bloggen har prio 1 hos mig och jag sitter här och skriver till er v.a.r.j.e ledig stund jag har!! Problemet är bara att dessa lugna stunder uteblivit senaste tiden… men det går över. I promise!!!  och jag är SÅ super glad över att jag har er mina världens bästa bloggvänner!

Så, vad jag har jag då egentligen gjort i veckan? Well… följande:

Onsdag: Johanna hade fri från skolan (alla kommunala skolor i Luleå hade ledigt) och vi bakade heeela dagen.

Torsdag: Jag överraskade Johanna med att gå ALL IN med julpyntningen på hennes 2 rum då hon var hemma hos en kompis hela eftermiddagen efter skolan. Sen fick jag tyvärr problem med bilen, tank-luckan hade fryst igen så för att göra en lång historia kort så kan jag säga att min bror var världens SNÄLLASTE som körde mig runt för att fixa ärenen + hämta darlingen och sen fixade han dessutom bilen och kom körande med den till oss runt k. 22… Snällare bror finns inte!!

Fredag: Jag startade dagen med att vara iväg på Nagelfix och sen hade jag, enligt tradition, julavslutning i Johannas klass. Åh det är sååå kul att komma dit och köra lekar, bjuda på fika och dela ut goodiebags.  Elevernas glädje värmer mitt hjärta enormt!! Sen landade JIG i Luleå på eftermiddagen och på kvällen så hade vi våra kära grannar över på middag.

Lördag:  Vi var bjudna hem till pappa & Inger på en riktigt god och trevlig jullunch kl. 14 och där blev vi hela eftermiddagen. Sååå mysigt!! Sen sladdade vi förbi matbutiken på väg hem och kl. 19.45 så kom våra kära vänner som vi umgicks med i Dubai hit på middag och nu, strax efter kl. 02 så är jag mitt i att duka bort och diska undan och förbereda för morgondagens middagsbjudning. Oh yes, vi går verkligen ALL IN nu innan vi reser! Ha, ha. 🙂

 

Dagens tänkvärda: du får det inte festligare än du gör det… ! 

 

Bäst jag dyker i säng nu.

Önskar dig en riktigt, riktigt GOD natt och en mysig start på söndagen! 🙂

Kramar & Kärlek !

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “VILKA FESTLIGA DAGAR!”

 1. Kul foto.
  Här har det också varit fullt upp.
  Firat jul/nyår i förtid och packat.
  Idag reser vi.
  Umeå-Helsinfors-Hong Kong-Bangkok.
  Trevlig tredje advent.
  Kram Titti

 2. Pia says:

  Härligt med mysigt julfirande i alla former !

 3. Gerra K-Son says:

  Mycket härlig blogg måste jag säga, jag försöker att börja blogga också, så jag tittar runt och försöker förstå den här världen, detta var en trevlig blogg.

 4. Lena says:

  Man kan ju inte bli annat än glad när man tittar in här…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *