VILKA VACKRA SOMMARDAGAR!

Mina kära bästa vänner! 

Förlååååt att jag inte har tittat in till er på några dagar! Midsommarhelgen bara försvann och vi har ett så magiskt vackert sommarväder att jag i princip inte har varit inomhus på 4 dagar.  Och idag tog en turbåt ut till skärgården (du kan se vår dag på min insta story) och nu är kl. 02.40 och jag har precis diskat undan efter midsommarafton. Ha, ha.  Ja men du hör ju, jag ligger efter med “allt” som ska göras inne men så får det bara var nu för det gäller att passa på att NJUTA då vädret är så här fantastiskt!!!

Men i morgon, eller ja, egentligen idag, så ska jag bjuda er på ett bildregn från midsommar. Men först, på morgonen, så ska jag iväg med bilen med verkstaden kl. 08 och sen kommer det hantverkare hit också…  Så om mitt inlägg blir senare än planerat så vet ni nu varför…  Och nu måste jag verkligen gå och lägga mig men hur lätt är det då solen strååålar uteomhus? Alltså det är så otroligt vackert att jag inte har ord… Tänk att solen gick ner kl. 00.04 och sen upp igen kl. 01.01… Midnattssolen är unik här uppe i norr! 🙂

Så här såg vi ut på midsommarafton. Knipsade bilden precis då vi gjort klart våra kransar och var på väg ut på cykeltur hem till pappa för att bjuda på kake.

 

Hoppas att du också har haft en underbar midsommarhelg och att du får njuta de vackra sommardagarna!?

Önskar dig en bästa tisdagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Midsommarafton, Sommaren 2020 | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *