VILKEN GALET FESTLIG VECKA!

Happy fredag sweeties! 

Alltså vilken vecka!! Mycket festligare än så här blir det nästan inte…  Först så startade det med SM-final i basket i måndags, sen var det genrep på J´s föreställning både tisdag och onsdag eftermiddag, och på onsdag + torsdag var det skolföreställningar, igår firade vi 17:e maj, i eftermiddag ska jag och JIG på ett club event, sen ska vi på 7:e och avgörande SM finalen i basket (såååå spännande!!!), i morgon är det glamouröst bröllop i England (looove it!!) som min bästa vän K precis påminde mig om. Alltså HUR har jag kunnat missa att prins Harry gifter sig i morgon?!? Helt ofattbart… jag som fullkomligt älskar allt som har med kungligheter att göra men ja, att det är i morgon har gått mig helt förbi… Tokigt bara att J har dansföreställningar både kl. 11 & 14 i morgon så får spela in festligheterna och se på play… Funkar det också!  Så – en festlig vecka it is!!!

Och igår firade vi 17:e maj här hemma som jag ska visa er ett maffigt bildregn av senare men nu ska jag strax iväg ut för min dag började aningen snurrigt, så där som det bara gör dagen efter en fest. Ha, ha.  för först snubblade jag in på nagelfix kl.10 och möttes av att Moa (bästa nagelfixtjejen som finns!) tittar förvånande på mig för jag hade tid kl. 13 (!), sen ringde jag pappa och samtidigt sladdade jag förbi för att köpa Dagens Industri (älskar deras weekend bilaga) och när jag ska betala så har jag inget kort med mig… Så det var bara att åka hem och starta dagen på nytt. Ha, ha.  🙂

Ha, ha det blev så tokiga bilder av oss igår eftersom jag kom på att vi skulle ta en familjebild precis då festen var över…  men, så här såg vi i alla fall ut och min klänning blir dagens shoppingtips! du hittar den hos Indiska.

 

Jag dukade inne i ljusgården till barnen igår också satt vi vuxna ute.  Som tur är så har jag ett festligt litet lager av dukningsting (jag älskar att shoppa såna här saker) så där hittade jag dessa mini popcorn bägare (perfekt size! inte för stora…), papperstallrikarna, servetterna och sugrören.  De festliga tutorna + klubborna / kjærligheten hade JIG varit snäll och köpt i Oslo (han fick DEN handlelisten av mig stackarna…). 

 

Önskar dig en FAB fredag!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: 17:e maj | 5 Comments

5 responses to “VILKEN GALET FESTLIG VECKA!”

 1. Lena says:

  Superproffs på dukning !!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så fint! Du är som sagt drottning över vackra dukningar. 17 e maj verkar så härligt festligt, så kul för era vänner att få fira det hos er. Du var så fantastiskt snygg i den klänningen! Super tips måste kolla in den, håller tummarna för den är hälften så snygg på mig. Ha en underbar helg!

 3. N says:

  Vilken söt klänning, du är jättefin i den! Big like

 4. Provade klänningen idag på Indiska.
  Dock slutade det med att jag köpte kjolen!
  Härligt med bröllopet imorgon.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Kram Titti

 5. Milla says:

  Partyfixarn nr 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *