VILKEN SKATT VÄNNER ÄR.

Gooodmorning mina kära vänner! 

Visst kan det vara svårt att veta om man ska väcka sitt barn kl. 07 och checka om hon /han är sjuk? eller om man ska utgå från hur statusen var kvällen innan och strunta i att väcka och istället låta de sova ut på morgon så att de får en chans att återhämta sig ordentligt?! (när de inte haft magsjuka / feber och man vet att de måste vara hemma X antal dagar etc.) För sömn och vila är ju oftast den allra  bästa medicin men om man väcker sitt barn kl. 07, för att checka status, ja, då har i alla fall min dotter otroligt svårt för att somna om igen. Plus att det kan vara så svårt att veta exakt hur man känner sig då man är helt nyvaken och i sömn… Så – på morgon låter jag Johanna sova ut.  Hon kommer säkert att bli sur på mig då hon vaknar och inser att hon missat lektioner i skolan för hon är så pliktuppfyllande och vill aldrig missa en skoldag, men, hon var inte alls i form i går kväll (hon gick till skolan igår men det var nog en dag för tidigt) så då tänker jag att en riktigt lång sovmorgon nog är den allra bästa lösningen på att återfå energin igen.  Så får vi hellre se status då hon vaknar och ta det därifrån!

Och idag torsdag och solen strååålar så otroligt vackert ute vilket ger mig härlig energi!  Och tusen miljoner TACK till er som skrivit blogg-inlägg-önsk till mig i förra inlägget.  När jag bloggat klart om min amazing Mello weekend så ska jag sätta igång och beta av er önskningar!  Och du, igår var jag och mina J på bio ! Vi såg den svenska filmen CATWALK. En film som jag riktigt längtat efter att se eftersom den varit så otroligt omskriven och alltså vilken film. Du bara måste gå och se den om du inte redan har gjort det och ta med dig dina barn på den för det här är en film som borde bli obligatorisk skolfilm om du frågar mig.  Budskapet är så viktigt och fint och bra. Det att alla människor är lika mycket värda oavsett utseende och funktionshinder. Åh missa den inte! Lova. Filmen lyfter även det att vissa barn kan vara så ensamna av olika orsaker och det påminner om hur otroligt värdefullt det är att ha riktigt fina vänner i sitt liv som alltid finns där oavsett vad…   Jag kan räkna mina allra närmaste på en hand och en av dom är Jonas.  Och alltså när jag skickat honom några bilder av oss från fredagskvällen och jag får tillbaka ett “collage”… så mycket lycka !!! 🙂

Så viktig och BRA film som jag verkligen kan rekommendera. Vi ger den G G G G G ! 

Alltså klänningarna som Frida Jonsved designat… Looove them!!! Du kan se en trailer till filmen HÄR.

Vi var klara för en “helkväll” i fredags så runt kl. 01 gick vill till Clarion för att ta ett glas bubbel uppe i deras skybar men vad händer? vi möts av en vakt som säger att det är stängt?!? Alltså what??  Så tidigt? 

Vi blev såååå besvikna… för vi ville inte att kvällen skulle ta slut… 

Men samtidigt så var vi så glada över att äntligen ses igen så skit samma! Vi hade oavsett haft en super trevlig kväll och vi hade lördagen framför oss så, vi sa god natt och jag hoppade in i en taxi och åkte hem till familjen.  Det var då jag upptäckte att min säng var full så jag fick lägga mig inne på Johannas rum. Mysigt det också…! 

 

Efter att jag smsat över bilderna av oss till Jonas så fick jag plötsligt se att han lagt upp denna bild på sin instagram. Åh alltså lyckan att ha en så underbar vän. 

 

Åh nu kom Johanna ner och skrämde mig. Ha, ha. Jag sitter ute i ljusgården och bloggar…  Då ska jag ta och fixa frukost till oss här så jag önskar dig den allra bästa dagen !!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “VILKEN SKATT VÄNNER ÄR.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *