VILKEN TREVLIG KVÄLL!

Som jag och min mamma brukar säga… 20% är ingen rabatt att hurra för.. men 25! then we´re talking! Så – är så glad över att jag sparade 600 kr på dagens julklapps shopping. YAY!!!

Det blev inte så mycket fix som jag planerat idag, så vi kör på i morgon istället.  Men – en tur till Toy´s R Us blev det och jag är så otroligt nöjd över att jag redan shoppat så många julklappar. Nu gäller det bara att slå in paketen i god tid också, annars blir det samma stress som vanligt… Ha, ha.   Och sen , efter att vi vart på bio och sett Paddington 2, så hade vi mamma & Hans här på middag. Men alltså filmen, Paddington, den var SÅ bra!!! Vi såg den tillsammans med våra grannar och då vi gick ut så frågade jag barnen vad de gav den i betyg? om 6 var högst? Och det blev nog G G G G G , G ! Alltså 5,5 ! så den kan varmt rekommenderas!  🙂

Det här var 1:a middagen ute i ljusgården efter att jag julpyntat där ute. Jag är inte 100% i mål, men en god bit på väg…

Dagens trevliga fin besök!  Mamma + Hans. Jag bjöd på min klassiska räk-curry-pasta och till dessert: chokladtårta med grädde. 

 

Nej, nu ska jag se The Bachelorette. Ligger efter och  har många avsnitt att se i kapp och trots att jag vet vem hon väljer (och fortfarande är tillsammans med…) så är det kul att följa resan mot målet… !

Godnattkram!

Kategori: Casa Gizmolina, Julen 2017 | 8 Comments

8 responses to “VILKEN TREVLIG KVÄLL!”

 1. Kerstin says:

  Vore roligt om du kunde ta kort på själva maten du lagar till alla dina festmiddagar. Sånt inspirerar.

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fint du har dukat som alltid, så snyggt med guld och älskar det lilla snölandskapet i ljusstaken så sött!

 3. T says:

  Är så avundsjuk på att ni fått så mycket snö! Ser fantastiskt ut

 4. Linn says:

  Jeg har også kommet godt igang med julegavene til barna…er jo så mange kampanjer iløpet av høsten, så jeg har gjort endel gode kjøp på bla Toys o rus Så da får man jo mere for pengene

 5. Linn says:

  Kunne du har laget ett blogginnlegg med julegave og kalender gave tips til jenter på Johannas alder? Har selv en jente på 11 år og synes det er vanskeligere å finne gaver til henne iforhold til lillesøster…hadde blitt glad for nye ideer Mvh Linn

 6. Lena says:

  Din fina fina mamma. Alltid så snygg och elegant!!

 7. Em says:

  Hej!
  Jag tycker också att snölandskapet i ljustaken är fantastiskt fint! Var har du köpt grejerna för att fixa det?
  tack,
  Emelie

 8. Helena says:

  Precis som “Em” här ovan så undrar jag om pyntet i adventskuben ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *