VILKEN UNDERBAR SURPRISE!

Happy weekend darlings! 

Alltså vilken start jag fick på den här dagen…  Mina älsklingar överraskade mig på sängen med en tidig födelsedagspresent och inte vilken present som helst heller, utan en RESA !!! Åhhh den lyckan!

Jag & JIG lyfter mot en av mina absoluta favoritstäder: Köpenhamn på måndag morgon så att jag får fira hela min dag där också reser jag hem igen på tisdag eftermiddag.  Kunde inte bli mer perfekt!!  Åh som jag gleder mig! Och vilken fin tradition det har blivit att han och jag reser iväg när jag fyller år. Förra året var det Hong Kong, i år Danmark. Jag känner mig som världens lyckligaste! 🙂

 

Wohoooo!!! Detta var verkligen en looovely surprise !  Och ni som följer mig på instagram såg kanske att det gömde sig “godsaker” i boken…  Måste säga att Today´s Special föll mig 110% i smak!  Tusen miljoner TACK mina älskade JIG & J för världens finaste present! I love you!!

Och på tal om surprise… häromdagen då jag kom hem från min runda så hittade jag en födelsedagspresent från min bästa vän Jonas i brevlådan. Åhh jag blev sååå glad!!!  Det ramlade ut konfetti ur paketet som spred glitter i huset och jag fick bl.a. denna Happy Birthday ljusslinga. Tusen miljoner TACK vännen! 

 

Och med detta är firandet av min dag  (som är på måndag!)  igång, så – nu ska vi göra oss klara för en middag ute tillsammans med familjen. Födelsedagar alltså… I love it!

Önskar dig den bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “VILKEN UNDERBAR SURPRISE!”

 1. Pia says:

  Grattis till den härliga presenten o Grattis till dig !

  Önskar dig en härlig helg och en härlig resa !

 2. Lena says:

  Underbart!! Vilken härlig överraskning!!

 3. Jonas says:

  Allt vi kan har vi lärt oss av dig 🙂

 4. Maria says:

  Underbart!

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så fin present så härligt man behöver komma i väg och andas lite storstadsluft med jämna mellanrum

 6. Deseree says:

  Vilken härlig överraskning och grattis i förskott. Men du, det här med egen chaufför det lät ju hur lyxigt som hellst det får du gärna skriva mer om, var hur och när typ..ha en mysig födelsedag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *