VILL TILLBAKA TILL DUBAI!

Dagens pepp. Ditt liv, dina val, så kör ditt race! You gooo !

 

Gooodmorning darlings! 

Exakt hur fort kan en vecka gå? Redan onsdag! så galet… Och nästa helg är det 1:a advent och idag är det på dagen exakt 1 månad till vi sitter på ett flyg mot vårt andra hem nere i värmen i Thailand. Åhh som jag längtar! och i år firar vi 10 år i lägenheten! vi flyttade nämligen in den 22 december 2007 och jag minns det som igår…  Vi girls åt frukost på Evason Resort (där vi bodde under tiden som vi inredde lägenheten, den fantastiskt vackra resorten finns tyvärr inte kvar i Phuket längre) innan vi checkade ut och åkte till det som skulle vara vårt hem de kommande 6 månaderna.  Då var Johanna 16 månader.  Tänk så mycket som hänt sedan dess!  Livet är verkligen en häftig resa…

…och på tal om resa. Alltså Dubai… jag fullkomligt ä.l.s.k.a.r. Dubai!!! När vi reste dit på höstlovet så var det första gången jag var där och jag kände direkt att jag vill tillbaka!  Och så kände vi hela familjen så jag är helt övertygad om att vi kommer att resa dit igen någon gång för 4 dagar gick fort! Oh my… men, vi fick ändå gjort mycket! också prioriterade vi pool / beach chill för vi älskar att ligga och njuta i en solstol alla 3 och att tanka D vitamin var magiskt nu i vintermörkret.  Sen var det sååå skönt att flygresan bara var runt 7 timmar. För oss som är vana vid 11 timmars flighter till Thailand så var det “ingenting”. Och tidsskillnaden är dessutom bara 3 timmar (2 när vi inte har vintertid) så om du sitter och funderar på Dubai så säger jag bara: BOKA!!! You will love it! 🙂

 

Vi besökte The Dubai Mall 2 gånger. Det är världens största shoppingcenter och det var verkligen sååå stort! helt galet. Förutom det kända stora akvariet (som vi besökte, det var magiskt!) så finns både en skridskobana och en stor ishockeyrink. Alla stora varuhus finns här och typ alla butiker… vi snackar allt från Pottery Barn till Harvey Nichols och Marcs & Spencer. Bilden av oss är från då vi var där på fredagen och mitt halsband med månen + hela Johannas outfit hade vi shoppat på en annan mall: Mall of the Emirates.  Den var min favorit! för The Dubai Mall blev faktiskt nästan lite f.ö.r. stor… 

På tal om månen… check solnedgången här uppe i norr idag… Kl.13.57! F.ö.r.e. kl.14! Sååå himla super galet och jobbigt för jag blir sååå trött när det blir mörkt. Hela min kropp tänker att det är god natt då så jag hade lätt kunnat gå och sova typ kl. 14.30. ha, ha. Så thank god att vi ska resa bort några veckor när det är som mörkast här. Det är min räddning!

 

Ni ska självklart få se mer från den magiska Dubai resan (det kändes verkligen som att jag befann mig mitt i Sex and the city filmen hela tiden jag var där…), min henna tatuering (som jag desperat försökte tvätta bort.. ha, ha), när vi red på kameler ute i öknen (har aldrig sett så mycket sand på en och samma gång..), en fantastisk fontänshow (happens every night utanför The Dubai mall), beachlife (det var sååå rent, fräscht och snyggt på stranden. love it!) och en middag under stjärnorna i öknen tillsammans med nya vänner…  Men det får bli senare / en annan dag för nu mina vänner ska här fixas och piffas för i morgon ankommer JIG Luleå och då ska jag vara färdig med den om-möblering som jag och min kära bror fixade igår.  Alltså du skulle sett oss när vi skulle ner för trappen med en dubbel Billy bokhylla med glasdörrar från övervåningen… oh my… det var ingen lek. ha, ha.  Och en tömd stor bokhylla betyder X antal högar på golvet så ja, jag har lite att ta tag i om jag säger så…

 

Med det så önskar jag dig en riktigt, riktigt festlig lille lördag!!! 🙂

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “VILL TILLBAKA TILL DUBAI!”

 1. Veronica says:

  Hej, underbar dag vi har i Lule. Kul att ni åker till Thailand till Jul. Vi åker om 20 ggr. Känns overkligt. Första gången för oss. Kmr bo i Krabi, Koh Lanta o Bangkok. Hur gör du med vinterkläder när ni åker? Jag jobbar o åker direkt till Kallax. Vad är ett måste att ha med sig? Nått man bör tänka på? Tips gärna allt du kmr på samt om du varit p någon av dessa ställen. Vore så snällt. Önskar dig en fantastisk dag.

 2. Kristin says:

  Feirer vel 11 år da… Ikke 10

 3. Madeleine says:

  Tycker jättemycket om dig och din blogg. Funderar bara ibland i och med att du flyger så ofta, hur du ser på ert flygande och klimatet?
  Kram Madeleine

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så roligt med 10 års jubileum! Skulle vara jättekul med ett köpa lägenhet i Thailand inlägg, är inte så lätt att googla sig till info och du är ju proffs ;). Verkar som ni har haft super mycket glädje av lägenheten, stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *