VITAMIN SEA.

Mina darlings! 

Åh nu vill jag bara stoppa tiden och stanna här nere hur länge som helst….  Vi har aldrig tidigare bara varit här 3 veckor på sommaren och det märks för nu vill jag göra sååå mycket innan vi reser hem samtidigt som jag vill göra absolut ingenting… Bara ligga och chilla i en solstol och ta in ögonblicket och njuta…  Så idag gjorde jag lite av både och.  Jag startade dagen på gymmet (tillsammans med J. jag är så glad över att hon också vill träna) och sen, då jag låg nere vid poolen så fick jag tid tillsammans med bästa grannar som vi knappt hunnit se sedan vi kom ner. Så mysigt!  Sen beställde vi en taxi runt kl. 17 och drog iväg till Central Festival. IGEN! ha, ha. Jag vet, tanken var att vi skulle dit typ 1 gång men så blev det plötsligt några fler…  Jag skulle köpa de där bling bling skorna som jag visade er häromdagen och mobilskal skulle shoppas och glass på Swendsens skulle ätas.  Hur mysigt som helst!

Då vi kom hem så väntade JIG på oss nere i restaurangen och vi åt middag ihop och då vi satt där, bara vi 3, så slog det mig hur sällan vi gör det. Sitter vid ett bord, i lugn och ro, bara jag och mina J så ja, tiden här ska som sagt n.j.u.t.a.s. för då vi kommer hem så reser JIG vidare så fort som återbesöket hos läkaren är avklarat och plötsligt så dröjer det till nästa gång vi är under samma tak igen…  Men vi girls kommer att resa till Oslo innan skolan startar och då ska vi fira Johannas 13-års dag i förskott tillsammans med familj & vänner.  Tänk att mitt älskade hjärta blir tonåring snart. Tiden går FÖR fort!!! 😉

 

Igår hade vi världens härligaste dag! Vi var tillbaka på underbara Katathani och TOK chillade i det fantastiskt vackra vädret. Alltså ser du hur klart vattnet här? M.a.g.i.s.k.t. !!! 

 

Och där dog min telefon som jag har alla bilder på och klockan närmar sig 01 så jag tar det som ett tecken på att det är dags för mig att dyka säng så får ni ser mer av vår looovely dag på Katathani senare.

Njuuut kvällen vidare kära du! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Mina Phuket tips!, Sommaren 2019, Thailand 2019 | 3 Comments

3 responses to “VITAMIN SEA.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så vacker bild! Vattnet ser helt magiskt ut! Här hemma är faktiskt lite varmt hoppas det håller i sig så det inte blir sån chock för er att komma hem. Njut ordentligt stor kram.

 2. Anna says:

  Härligt ni har det , passa på att njuta ordentligt med familjen nu när ni har möjlighet! Och vad duktig du är som tränar på i värmen! Jag har blivit inspirerad och också satt igång med promenader/jogga nu!

 3. Caroline says:

  Så fin bild!
  Vet du, när jag känner samma sak. Att inte vilja åka från paradiset, då stannar jag några dagar till och familjen åker hem i förväg. Tänk om du kunde stanna lite extra. Få andas och njuta utan att projektleda. Med risk för att lägga mig i, hoppas jag att du får uppskattning för allt du gör.
  Nu ligger mitt paradis 45 minuter hemifrån och gör logistiken lite lättare. Men ändå!
  Var rädd om dig ❤️

  Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *