WEEKEND COMING UP…!

Gooodmorning darlings! 

Vår morgon sätter verkligen stämningen för dagen och sedan länge tillbaka så drar jag och Johanna alltid varsitt “Happy Card” vid frukostbordet.  Det är så härligt att få med sig något tänkvärt och idag stod det så här på J´s kort: Once you replace negative thoughts with positive ones you´ll start having positive results.  Och exakt så är det verkligen!

Jag sitter med träningskläderna på och planen är att sticka ut på power walk då jag postat inlägget men just nu känns det lite oklart om det blir av idag… Ibland blir det så. Tanken och viljan finns där men inte tiden…  Och på lördag är det Sveriges Nationaldag! Men hur plötsligt kom inte det? 6:e juni! Redan?!  Dagarna går verkligen sååå fort den här tiden på året, trots att vi inte har alla vanliga avslutningar och happenings p.g.a. corona.  Märkligt det där hur olika tidsuppfattning vi kan ha en vecka i januari jämfört med en i juni… Och livet är verkligen så mycket härligare nu än då!!! 🙂

 

Men HUR gott är det inte att äta MAX mat ibland?! Deras originalmål med en extra originaldipp till… mums! Också är det så underbart att dekorationen mina världens bästa J fixat till mig på morsdag är kvar på bordet… It makes me happy!!! och hon har verkligen fångat upp alla detaljer som jag älskar…   Bästa Johanna.  Jag är så lyckligt lottad som har henne. 

Och plötsligt så påminde Facebook mig och livet före corona… Då vi reste till Oslo så fort vi fick möjlighet och jag drog runt på bagagevagnar utan att en tanke på att det kunde vara något läskigt med att hålla händerna på handtaget…   Åh som jag saknar det livet så mycket att det gör ont ibland…   Men samtidigt så blir det mysigt med en sommar hemma i år för det har vi aldrig upplevt…  Så 2020 blir året då vi landar i Luleå, på riktigt… 

 

Nej, nu sticker jag ut!  för mina walk är en daglig present till mig själv så de ska prioriteras !

Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder!!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “WEEKEND COMING UP…!”

 1. Berit says:

  Ønsker deg en energirik dag☀️☀️ Vil bare si at du virker å være en fantastisk mamma, venn og super blogger Har fulgt deg i mange år, siden Gizmo butikken din i Oslo. Elsker bloggen din, og dine positive og glade innlegg. Samtidig er det også fint å lese de ærlige innleggene dine når ikke hverdagen er like enkel, det er jo sånn for de fleste av oss, og det gjør bloggen din til min nr 1 blogg

  Håper du hadde en fin treningstur, god helg til deg og din herlige familie
  Klem Berit

 2. Nina says:

  Så fantastiskt härligt att du bloggar så mycket igen. och det finns ingen som du som sprider så mycket positiva tankar runt dig och dina nära.

  Åh det ska jag ta fasta på idag! och som du skrev i tidigare inlägg, så viktigt att barnen lär sig sätta ord på det de känner. faktum är att en undersökning från suicid zero säger att det är bästa preventionen för barn mot psykisk ohälsa. De har till och med fina övningar via sin hemsida som hjälp på traven för föräldrar!

  Allt gott till dig! Stor kram!

 3. Anna says:

  Blir så glad varje gång jag tittar in här, tack för allt fint du bjuder på 🙂 Önskar dig en alldeles ljuvlig dag! Kram

 4. Pia says:

  Hoppas verkligen Att du unnade dig din Power walk så dagen fick en bra start.

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fina gåvor i föregående inlägg! Och så kloka tankar du har så rätt, det viktigaste som finns! Och så fint det såg ut som din prinsessa hade ordnat till dig på morsdag. Galet att det är sommarlov alldeles strax. Önskar dig en härlig dag stor kram

 6. Elin says:

  Så flott med nytt blogginnlegg. Elsker bloggen din og håper ny layout gir mange lukurative samarbeid. Ha en fin uke. Klem fra Oslo!

 7. Karin says:

  Jag blir också glad när jag “tittat” in här. Vissa dagar kan kännas tunga och trista utan någon egentlig anledning. Då tänker jag på dig och hur du vänder negativ energi till att bli positiv. Och det fungerar för mig också om jag anstränger mig lite. Livet blir ju desto trevligare. Du är en viktig person som sprider glädje och inspirerar.

 8. Anna says:

  Jag är som du, har inte tänkt så jättemycket var händerna har landat annat än att jag har varit noga med att tvätta dem efter jag har varit i affären. Det positiva vi kan dra lärdom av detta elände är kanske att fortsätta vara noga med handhygienen då vi kan hindra sprida smitta från annat som också inte är bra att få. Tack för en fin blogg, väldigt inspirerande presentförslag. Ha en fin helg! Stor kram till dig

 9. Mia says:

  Tack för ett inspirerande inlägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *