WEEKEND MODE ON…!

Happy weekend mina finaste vänner! 

Jag som sååå såg fram emot en riktigt lyxig sovmorgon vaknade rekordtidigt och fixade inte att somna om. Hur typiskt? Men jag ville oavsett få med mig den norska presskonferensen kl. 09 så var bara bra.  Och idag kl.12 så “stängde” Oslo och flera grannkommuner p.g.a. spridning av det nya muterade viruset. Uff, nu börjar verkligen hela den här corona pandemin att bli otäck och jag hoppas av hela hjärta att den nedstängning som görs i Oslo området nu från idag och t.o.m. 31:a januari får önskad effekt så att butiker, restauranger etc kan öppna igen i februari.  Jag skickar mina varmaste tankar och massor av kärlek till alla er som berörs av nedstängningen. Var rädda om er och Stay Safe!

Och p.g.a. spridningen av det muterade viruset så har idag Sverige för första gången infört både karantene och krav på corona test för inresa från Norge. Det har i.n.t.e. hänt en enda gång sedan pandemin bröt ut i mars 2020 så det var verkligen på TIDEN att även Sverige inför fler skärpta inreseregler om du frågar mig.  Men baksidan är så klart att JIG får 10 dagar om han reser till Oslo nu och sen får han 7 dagar karantän då han reser tillbaka till Sverige så det blir dubbelt upp av testing och karantän vilket innebär att att pendla Sverige – Norge är en ännu sämre idé fr.o.m. idag…   Men de nya svenska inresereglerna från Norge gäller bara i 14 dagar så förhoppningsvis så slipper vi beröras av de. Nu blev det väldigt mycket dystert corona snack här men idag är det det som dominerat vår dag eftersom vi har våra bästa vänner i Oslo och JIG driver företag där.

Så vad jag har annars gjort idag då? Well,  har jag har bl.a. varit ute och handlat till både mamma & pappa  och – jag har invigt mina nya Moon Boot´s ! Nej men hur BRA vinter skor är inte det? Jag hade såna skor då jag var yngre och vi reste till alperna men sen har jag varit så insnöad på Ugg´s att jag har glömt bort att de existerar… fram till häromdagen då jag klickade hem ett par vita till J och ett par svarta till mig själv och nu är jag helt besatt och vill inte gå med några andra skor plötsligt. Ha, ha  Älskar dom! 🙂

Det här är första gången som vi är hemma i Luleå alla 3 en januari månad någonsin så it´s a new experience. Vi är mer vana att umgås så här: på resor !  Här är vi i Dubai för ett par år sedan och SOM jag saknar att vara där!  Vi pratar sååå ofta om Dubai här hemma och har varit såå frestade att resa dit men nej, vi håller oss hemma så länge pandemin ser ut som den gör idag.  Men när det öppnar upp lite mer för resor så står Dubai högt upp på listan because we love that place! 

Nu blir det en super chill kväll här hos oss och om någon har ett tips på någon riktigt, riktigt BRA serie eller film så får du väldigt gärna tipsa mig!!! Vi älskade Bridgerton och skulle behöva något att fylla tomrummet efter den med…

 

Njuuuut din kväll och fyll den med feelgood!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

74
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “WEEKEND MODE ON…!”

 1. L says:

  Det er lite hyggelig alle covid 19 nyheter i dag – bekmørkt og situasjonen i Europa. Synes Norge er flinke til å agere raskt. Jeg likte kostymedrama Belgravia ligger på nrk.no. Kanskje det kan være noe for dere – samme skaper som Downton Abbey som jeg regner med du sett? Eller er den en favoritt. Jeg liker også danske Badehotellet. God helg.

 2. Elin says:

  Vi har vært en gang i Dubai. Det er flott der, men man koser seg meden bismak (menneskerettigheter, kvinnesak, gjestearbeideres rettigheter).
  Håper dere kommer dere på ski i helgen.

 3. Eva says:

  Har ni sett The Queen’s Gambit? Om inte se den på Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *