WEEKEND MODE ON.

Good lördag mina darlings! 

Solen strålar och idag fortsätter jag att njuta ute på terrassen och jag inser hur mycket jag ä.l.s.k.a.r att vara hemma de dagar som vi är hemma i Luleå. Så  jag har verkligen NOLL feeling för att åka iväg till någon strand och ligga där. Hade vi varit i Thailand (eller någon annanstans) så vet ni att beachen är mitt självklara val men här i Luleå – not so much. Och Johanna är precis som mig så vi kör 100% terrassen chill and we love it!

Och nu har vi precis ätit härlig lunch: grillad kyckling + pastasallad och sen ska vi cykla in till mamma och äta middag i kväll. Det blir vår 1:a middag där på över 1,5 år (!) p.g.a. pandemin så därför blir det extra trevligt !  Sen fick jag veta att vi får besöka pappa på sjukhuset i helgen vilket var fantastiskt glada nyheter!!!  och – tydligen så ska jag få prata med hans läkare då, när jag är där. Det blir sååå värdefullt för nu har jag SÅ många frågor som behöver svar innan han blir utskriven för 3:e gången…

Och på tal om frågor… jag måste skriva och fråga varför min blogg har gått tillbaka till sitt gamla format?! för visst får du också upp bilder + text ute i maringalen nu så som det var tidigare?  Men vad säger du, gillar du när det “händer” något ute i marginalen? Självklart med NYA uppdaterade bilder + texter i så fall (är FÖR pinsamt att de inte blivit uppdaterade på så många år, jag skäms! men – då jag är beroende av extern hjälp för att fixa saken så har det blivit så…)  Eller –  tycker du att det ska vara som så det var nyss,  utan något i marginalen? Let me know!!! för jag vill ju bjuda dig som besöker min blogg på maxad feelgood här inne på alla tänkbara sätt! 🙂

Dagens väder : G G G G G G !!!  Och idag hittar ni mig här, under mitt parasoll… 

Jag ställer klockan på 09 varje dag eftersom avdelningen som pappa är inlagd på har telefontid k. 09-10 men min J kan sova hur läääänge som helst så – vår frukost blir oftast brunsj och så här dukade jag upp igår.  Och fräscha nybakade croissants, frukt + bär med ett glas kall smoothie är en favorit just nu.  Också ett halvt wienerbröd på det…  Mums !  Sen är det ju tiden för solrosor nu och de blommorna lyser verkligen upp!  

För ett par veckor sedan var vi bjudna på beachparty och vad tog jag med mig som gå bort present? En stor bunt med solrosor! så – dessa vackra blommor som förgyller butikerna just nu blir dagens tips!  för de sprider solsken inne även om solen är frånvarande ute… ! 

 

Nu önskar jag dig en riktigt härlig lördag fylld av solsken & feelgood! 🙂

Var rädd om dig.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

37
Kategori: Allmänt, Sommaren 2021 | 5 Comments

5 responses to “WEEKEND MODE ON.”

 1. Anna Siirtola says:

  Hej! Jag gillar det gamla formatet med sidonfo. Däremot stör jag mig på hur oerhört inaktuell informationen är!År ut och år in! Det är inte så att jag inte överlever men om du lyckas fixa det där en dag så lovar jag att ta ett glas bubbel bara för den sakens skull. Haha! All kärlek! / Anna

 2. Lena says:

  Jag älskar stranden, härligt med svalkande bad. Varför gillar ni inte stranden?

 3. Tina says:

  Vilken bra service av sjukhuset med telefontid. Det borgar ju för att personalen har tid att prata då, istället för att dom stressade behöver ta samtal på tid som patienterna behöver! Hoppas läkaren kan ge dig bra info i helgen. Kom ihåg att vila lite också!

 4. C says:

  Jag gillar inte heller stranden. Hemma, i fritidshuset eller på semester väljer jag alltid egen terass/balkong. Strand är bara sandigt och eländigt när man inte längre har småbarn tycker jag !

 5. S says:

  Ta bort sidomarginalen eftersom du ändå inte uppdaterar där. Ger lite oseriöst intryck 🙂 Ni kanske skulle bygga en pool? Ökar värdet på hus rejält och man kan välja mindre kostsamma varianter med. Lättskötta är de med. Du hade inte ångrat dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *