WEEKEND MODE ON.

Goood lördag mina kära vänner! 

Här vaknade jag ensam i Casa Gizmolina på morgon, eller ja, Gizella finns ju så klart alltid här och förgyller vårt hem, men det var bara oss två för Johanna var borta på sleepover.  Det är inte så ofta jag vaknar själv så jag passade på att se klart Exit i sängen och jag ger den G G G G G, av 6, och kan, trots att den var så hemsk, rekommendera dig att se den. Fast du har nog med största sannolikhet redan sett den för jag var liiite sen på saken trots att JIG och mina norska vänner pratat så mycket om den. Men bättre sent än aldrig… Och inte utan att jag undrar hur många gånger jag varit på samma champagneluncher som personer som lever i “Exit livet” i Oslo… ?  och jag är enormt stolt över att jag alltid har haft nolltolerans när det kommer till droger. Har aldrig testat och kommer aldrig i hela mitt liv att göra det.  Sen fick jag höra historier på en fest härom sommaren som inte var långt ifrån en av familjeskildringarna i Exit, eller jag har egentligen hört 2 historier som båda påminner om händelser i serien så ja, Oslo är en liten ankdamm…

Och igår var vi bjudna på en så trevlig taco middag hemma hos bästa vänner och det var där Johanna sen blev kvar på sleepover. Det var en perfekt start på helgen och jag är så tacksam över de fina vänner som gjort entré i vårt liv sedan vi flyttade upp. Jag hämtade J runt 13.30 och då var det helt crazy mycket folk ute på isen i solen när vi sladdade förbi MAX och hämtade lunch. Och alltså det var sååå extra super gott med ett “original mål” just idag (efter vinet igår..).  Mums!!  Vi åt framför Gossip Girl och sen satte jag igång att duka för vi skulle ha familjen här på middag i kväll men så blev det plötsligt ändrade planer för min bror så nu blir det en soft kväll på oss girls istället.  Lite snopet! men så blir det ibland.  Så – nu ska vi sticka ut och handla middags mat och sen påbörja fixet av J´s “study room”  också blir det mer Gossip Girl. SOM vi kommer att sakna den serien då vi sett klart den så om du har något tips på någon liknande serie som vi kan se sen? så tas de tacksamt emot! 🙂

Vi har ovanligt lite snö för att vara den här tiden på året men vi har i alla fall mer snö än större delen av landet…  Min jacka shoppade jag på GAP i London, mössan köpte jag för några år sen i Köpenhamn men hade aldrig använt den så den är ny för i vinter, tröja + jeans Gina Tricot, skor Ugg´s, väska Gucci och solbriller Chloé.

Aldrig utan min notatbok… Jag skriver listor varje dag och har den alltid med mig då jag är ute och fixar ärenden. När det kommer till att anteckna så är jag väldigt old fashion och kör alltid papper och penna. 

Igår svängde jag förbi blomsterbutiken och maxade min shopping inför morgondagen då julen ska ut och våren ska in här i Casa Gizmolina… Så , nu står dessa vårliga fräscha blomster på köksbordet och bara väntar… ! 

 

Nu tränar J dans, hon ska dansa på Mello här i Luleå. Så super kul! Sen: mot matbutiken och det är så mörkt ute att man kan tro att det är mitt i natten fast klockan bara är 16.23…  Men – det var soligt en stund på dagen så vi får hålla fast vid den glädjen!

Önskar dig en riktigt mysig lördagskväll fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “WEEKEND MODE ON.”

 1. Jennie says:

  Rekommenderar pretty little liers om ni inte redan sett den.
  Jag och min dotter som är lika gammal som Johanna älskade den!

 2. L says:

  Jag håller med ovan! Ni kommer älska Pretty Little Liars båda två 🙂

 3. Mary says:

  Nya Dynastin på Netflix, vet dock ej om den passar Johanna. Du får kika vad du tycker 😉 Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *