WEEKEND VIBES!

Goood lördag mina kära vänner! 

Men hur härligt med helg?! Jag älskar The Weekend vibes, lördagsmorgon utan alarm och lyxen att få vakna när man vaknar… Speciellt efter en fredag då jag (och Johanna…) somnat på soffan framför Idol typ kl. 21 …zzz… och sen inte lyckats somna om förren typ 03… Men samtidigt så är det ju hur skönt som helst att somna på soffan! Synd bara att vi missade hälften av alla Idoler så på morgon läste jag på telefon vem som fick lämna. Uff, stackars Idoler som är isolerade på sina hotellrum. Frågan är väl hur de ska fixa att köra på med denna “konstgjort andning lösning” p.g.a. corona? Och är det verkligen OK att låta de sjunga sjuka? I don´t know… Men låt oss hoppas att de finner en bra lösning för det vore otroligt trist om vi inte ska få följa Idolerna i höst.

Och igår började jag och min kära bror att “göra höst” ute på gården. Först monterades partytältet ner (så otroligt skönt att kunna köra Check! på det), sen åkte den stora härliga solsängen in i förrådet (det gäller att passa på att ta in bambu möblerna en solig dag då de är torra för att slippa att de blir fula av regnet…) OCH –  som avslutning satte vi  på plats det stora maffiga fina ljusträdet på framsidan av huset och alltså du skulle sett hur fint det var utanför fönstret igår kväll! Åh nu ska jag gasa på med fler ljusslingor utomhus i helgen så att allt är på plats innan första snön kommer för de skapar verkligen helt magisk stämning i höstmörkret ! (och det är perfekt att låta alla ledningar gömma sig under snön).

Annars så var det ju DET kaoset här hemma igår då de rev väggar på övervåningen men sååå skönt att vara igång! Och då snickarna gått hem för dagen och jag och Johan var färdiga med höst-fixet så kom mamma & H över på ett glas ute i solen på terrassen samtidigt som JIG kom hem från kontoret.  Mamma hade med sig löjrom, Johanna hade bakat de godaste muffins också kalla bubblor till det så det blev en perfekt avslutning på veckan och en härlig start på helgen! 🙂

Så här startade min fredagsmorgon… lugnet före “bygga-ut-badrummet-prosjektet” drog igång och  Johannas dansrum (som tidigare varit pysseltum, lounge…)  var städat och klart inför vägg-rivning. Bara en tavla kvar som täcker det hål som jag hamrat upp i väggen för att kunna titta in på vad som gömmer sig i denna “rosa box”?  Allt vi såg var lite vitt kakel så min teori om att det stod ett kök där inne levde kvar helt fram till att väggen revs… 

… några timmar senare såg det ut så här ute på gården. Allt material hade kastats ut genom fönstret och… 

… väggen var borta och vi hade plötsligt ett väldigt luftigt badrum från alla håll. Ha, ha.  Och nej, det var inget kök bakom väggen så det gick mycket snabbare än planerat att riva allt. SÅ skönt !!!  Och när snickarna gick hem för dagen så var allt rivet och klart för att kunna återbyggas.  Ska visa er en status bild senare!  Det kommer verkligen att bli helt magiskt med ett större badrum upp och jag googlar inspierande badrumsbilder 24/7 för jag har inte riktigt kommit i mål med hur det ska se ut när det är klart. Men kakel + klinkel är i alla fall beställt, det är en bra start… ! 

Om ni tycker att det är kul att följa vårt badrumsprosjekt så kan ni väl säga till för i så fall postar jag bilder löpande så att ni kan se steg för steg.

Och mitt i allt så får jag plötsligt en födelsedagspresent i posten från en av er fantastiska bloggvänner. Nej men jag har inte ord för hur glad jag blev !  Sååå otroligt omtänksamt, super snällt och ja, helt fantastiskt !!! Jag blev så rörd att jag fick gråta – igen… !  Åh att någon bara tagit sig tiden att posta något till mig…  100% happiness deluxe ! 

Inne i paketet så gömde sig flera små paket till både mig och Johanna så det blev dubbel glädje här! Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. Viktoria !!!  You made my (and Johannas) day ! Och jag skickar de största tacksammaste varmaste kramarna till dig! 

Den härliga eftermiddagen avslutades med kalla bubblor, löjrom och nybakade toscamuffins (min J älskar verkligen att baka!) ute på terrassen i strålande sol tillsammans med bror, mamma & H och vi konstaterade att hösten verkligen är här nu så det gäller att ta tillvara stunderna då vi kan ses ute innan det blir allt för kallt. 

På kvällen blev det sen mammas super goda köttfärsbiffar till middag (tusen miljoner TACK!) innan vi landade i soffan framför Idol. Och sen dröjde det inte länge före det var God Natt på oss…zzz… så vi missade typ allt… ha, ha.  Så – får se om det på play idag!  

Nej nu njuter vi den här lördagen och fyller den med härlig feelgood!!!

Vad har du för planer idag? Vår plan är att ta en liten tur in på stan för att checka om Rituals kalendern har kommit in. Sen är det ju så många % erbjudanden runt omkring i butikerna eftersom det är “löningshelg” så kanske det blir lite julklappsshopping? Mitt blogginlägg igår fick mig verkligen in the mood för det! Så härligt när man kan inspirera sig själv!

Var rädd om dig och kom i håg att du är fantastisk!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Badrumsrenovering | 7 Comments

7 responses to “WEEKEND VIBES!”

 1. C says:

  Stort JA till badrumsuppdateringar! Vilket kakel har du beställt?

  • Åh så kul att du är pepp på badrumsinspo! 🙂 Jag har gått för ett likt kakel som det vi valde till badrummet i källaren för några år sedan men – jag kommer tyvärr inte ihåg vad det heter…? Det är i alla fall vitt! och har formen av en tegelsten… Ska visa sen då vi är igång med badet uppe och jag har kaklet i min hand.

   Önskar dig bästa dagen! Kram! 🙂

 2. Ida says:

  Vi har precis köpt ett 130 år gammalt hus med två badrum som definitivt behöver lite hjälp på traven, både när det gäller form & funktion, så hade älskat att följa med på er renovering!

 3. Karolin says:

  Men jaaaa visa MASSA bilder!!!

 4. Camilla says:

  Ja tack, till badrumsuppdateringar! Vi har fått en vattenskada i ett fyra år gammalt badrum och ska snart påbörja renoveringen. Behöver verkligen inspo, det känns sådär på att redan göra om det…

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Va roligt att paketet har kommit fram! Bara skriv om armbanden är för små och ni behöver fler pärlor. Va härliga inlägg du har bjudit på senaste veckan. Förlåt att lina kommentarer har uteblivit. Har bokat resa och försöker komma i väg. Inte lätt att resa i dessa tider herregud så långa samtal jag har fått ringa. Nu är vi en bit på väg i allafall, är i Köpenhamn sen i går. I går gjorde vi Corona test här, vilka tack och lov va negativa fick vi svar på idag och när vi fick svar på det kunde vi söka inresetillstånd och det har vi fått nu, så förhoppningsvis lyfter vi i morgon, men vi vågar inte andas ut ännu, har inte gått direkt smidigt. Hoppas du njuter av en härlig söndag. Stort grattis igen och tack för alla härliga inlägg!

 6. Maie Å says:

  Åh ja, gärna inspo när det gäller badrum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *