T.I.S.D.A.G.

43509a2dc35eaa2da3b70e8377029d30

Snön vräker ner över Oslo idag men här på bloggen skiner alltid solen!

Kära bloggläsare! 

Jag är lite omtumlad efter de senaste dagarnas happenings… Oj,oj så mycket som händer! och nu är det tisdag och jag är på väg till i-phone sjukhuset.  Alltså att vara utan telefon är i.n.t.e. kul. Jag känner mig heeeelt frånkopplad hela omvärlden…  Så nu får vi hålla alla tummar vi har för att den går att rädda! för alternativet vore inte speciellt festligt….!

Men, vet du, att vara utan telefon min resa bidrog faktiskt till att jag var mer närvarande i mitt resande om du förstår vad jag menar? Jag hade inte den där checka-telefonen-stressen, jag gick inte och skrev sms genom hela Sky City, istället gick jag och såg mig runt och tog in stämningen (älskar flygplatser) och sen på flygtåget så konstaterade jag att a.l.l.a. satt med sina telefoner framför sig när jag själv njöt den vackra utsikten för här har verkligen våren kommit SÅ mycket längre än i Luleå and I l.o.v.e. it! 🙂

1450898_10152739213510796_1994051227361137255_n

Hjärtat cyklar till skolan nästan varje morgon och det var så kul att se prinsessan Estelle i den där underbart ljuvliga kappan från Livly häromdagen. Den är verkligen den finaste

Ska ta och bli färdig här nu så att jag kan gå iväg (måste rensa mitt skrivbord på mac´en först, den är överfylld av bilder, pinsamt…)  så jag önskar dig en underbar dag fylld av glädje! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “T.I.S.D.A.G.”

  1. Erika says:

    Förstår ingenting av alla dina inlägg och resor, och happenings? Vad är det du gör? Är det jobbrelaterat, jobbar du något alls? Inget illa menat, men har så svårt att förstå vad det är du gör?? =)

  2. elin says:

    Håper telefonen og innholdet ble reddet! Pga ditt innlegg tok jeg en ekstra sikkerhetskopi av både iphonen og macen igår…

  3. Åh, spännande med allt som händer för dej nu- kul! Ska bli kul att ta del av det längre fram, om det är ngt du vill dela! 🙂

    Själv har jag fastnat i en hemsk statistsikkurs…så texten “create your own sunshine” stämmer verkligen in här….regn, kyla och statistisk är inte det roligaste men ikväll blev det ett glas bubbel, god mat och Svenska Hollywoodfruar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *