WHAT A DAY…

ByZ38rZIgAA-iHh

Gooodmorgon mina bloggvänner! 

Vilken dag detta blev…. puh… jag är helt omtumlad…  Livet alltså. Mycket ska man vara med om….

Och mitt i allt så reser vi girls till Oslo i morgon och den resan kunde verkligen i n t e komma mer lägligt! Åhhh så fantastiskt härligt det ska bli att njuta världens vackraste stad och träffa våra bästa underbara vänner.  Jag gleder mig SÅ!  Men, först måste jag sova några timmar så nu ska jag bara packa ihop det sista här och sen dyker jag i säng…zzz…   Jag checkade föresten precis vädret i Oslo, det ska vara runt +15 varje dag. L.y.c.k.a!!! 🙂

17620373_10154333728445796_8451727752550728933_o

Ögongodis… från vackra Hotel Diplomat.

Gissa föresten hur länge jag var ute och skottade snö?  i 3 timmar!  Helt galet, ha, ha. Skulle ju bara vara ute i 1 men – eftersom det var en kylig dag (det snöade t.o.m.) så var snön IS hård så tiden flög… Men nu är det gjort!  Terrassen är redo för vår Wohooo!

Önskar dig en magisk fredag!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “WHAT A DAY…”

 1. Kerstin says:

  när du går isäng stiger jag upp…

 2. Pia says:

  Bra jobbat skottningen !

  Ha en riktigt härlig Oslo helg!

 3. Madeleine says:

  Men ojdå, låter ju inte så bra. Förstår om du inte vill dela med dig av allt, men hoppas allt är ok.

  God tur till Oslo!

 4. Elin says:

  Egna bekymmer bleknar väl ändå i jämförelse vad som hänt Sverige idag?

 5. Margot says:

  Vilket härligt liv du har inga måsten,tänk att kunna resa och bo på tjusiga hotell

 6. Margot says:

  Oj texten föll bort….önskar dig en fantastisk Påsk och en härlig resa till Hongkong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *