WHAT A DAY… !


Gooodmorning darlings!

Här skulle man kunna säga att jag haft bättre dagar…  1. bilen startar fortfarande inte så – det blev en frisk promenad till skolan på morgon vilket i och för sig är ganska skönt! om man har gott om tid och det inte är så kallt… ha, ha.  2. JIG ringde och berättade att han ligger sjuk i Oslo så han kommer tyvärr inte upp som planerat…  Så – jag har nu suttit i världens längsta telefonkö till BMW försäkring som slutade med att vi ringt AssistansBolaget. Och Oj, nu ringde de och sa att de strax är  här. Shit. det gick snabbt !!!  Det är fördelen med att vi bor så centralt. Så – måste göra mig klar och gå ut. Sen får jag köra runt som en raggare och ladda… som sagt: what a day!

Uppdatering kl.12.58:

Det gick tyvärr inte så bra… så – de fick ta med sig bilen till verkstaden och nu återstår bara att få veta vad det är för fel? när de kan fixa den? och – vad det kommer kosta… ?  Men det är bara att bita ihop, tänka positivt och klä sig varmt också får jag ta bussen då jag ska iväg och fixa ärenden + hämta darlingen. Allt går! 🙂

 

Så här kände vi girls oss efter att ha varit en sväng i Patong då vi var i Phuket för det stället är bara sååå crazy…  och jag känner mig precis så idag också… bilar, datorer och andra tekniska saker ska helt enkelt bara fungera. Punkt.

Njut din dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “WHAT A DAY… !”

 1. Linda says:

  Tror inte det är någon idé att köra runt och ladda, byt batteri. Min erfarenhet är att har man kört slut på det brukar det aldrig bli bra igen. Bilar gillar inte kyla eller att köras korta sträckor.
  Lycka till!

  • Tusen tack för omtanken Linda! 🙂 Det visade sig tyvärr att felet var tyvärr mer komplicerat än batteriet… Och nej, bilar gillar varken kyla eller korta sträckor vilket blir krock med vårt liv här då vi mest har kallt och kör korta sträckor… Sen ang. batteribyte så bytte vi batteri förra året och det borde hålla i alla fall 3 år… Hur som helst – nu är det tyvärr något annat som spökar.. så fingers crossed att det inte är någon stor sak.

   Önskar dig en riktigt fin kväll ! Kram! 🙂

 2. Johanna says:

  Varför kör du inte in bilen i garaget?? Det är det bästa för bilen.

  • Ja du, för att garaget är propp fullt med saker. That´s why… 😉 Men – vi har motorvärmare. Den brukar hjälpa men idag är det tydligen något annat som spökar…

   Njut din kväll! Kram! 🙂

 3. elin says:

  Huff, så kjedelig å være uten bil, spesielt når det er så kaldt.
  Vi bruker nesten aldri bilen, går til det meste. Det er fordelen med å bo på Frogner. Bruker bilen kun når vi skal på skiturer i helgene.
  Har Johanna lang vei til skolen nå? Her er det kun 2 kvartaler 🙂

  Håper dere får en fin helg til tross for at dere ikke får pappa/samboer hjem.

  • Ja när man bor på Frogner trenger man inte bilen mycket. Det är samma för oss när vi är i Oslo och det är så härligt ! 🙂 Här bor vi centralt men allt är inte lika tillgängligt i våra hoods som det är på Frogner i Oslo (finns tex inte en enda närlivs typ Joker eller kolonial… ) så jag hade inte klarat mig utan bil här. Sen har Johanna nära till skolan, vi går dit på ca 10 minuter men när det är upp mot -30 grader så är bilen varm och skön.

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll Elin! Klem! 🙂

 4. Pia says:

  Ta hand om dig och bilen! Det värsta bilar vet är att köra korta sträckor speciellt när det är kallt, så det blir att satsa på uppfriskande hälsosamma och miljövänliga promenader. 🙂 !

  Ha en underbar dag och hälsa JG att han kryar på sig

  • Exakt, korta sträckor är inte bra och det är det enda vi kör… Sen hör till saken att bilen stod ute i rekord kylan då jag var i Köpenhamn så den var riktigt, riktigt nerkyld… Men – det var inte batteriet som spökade den här gången utan tydligen något annat så jag håller tummarna för att det inte är någon stor sak och att bilen snart är hemma hos oss igen.

   Önskar dig också en underbar dag vidare Pia och tack för krya på till Mr.! Kram! 🙂

 5. Stackars, byt . Älskar din blogg. Du skriver så bra och levande ❤️❤️❤️. Hälsningar Åsa

  • Men åhh vilken lycka att hitta din FINA kommentar Åsa! Tusen 1000 miljoner TACK!!! 🙂 Din feedback värmer mitt hjärta och gör att jag smiler från öra till öra här nu… !! Vilken komplimang! idag då allt inte gått helt min väg så lyser dina ord upp mer än du kan ana så : T.A.C.K.!!!

   Önskar dig en magisk weekend fylld av lyckliga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *