WHAT A NIGHT!

Happy fredag sweeties! 

Åh den fredagskänlan… den är väl ändå oslagbar!  Vi sjöng Markoolios fredagslåt här hemma på morgon och Johanna var så taggad på sista skoldagen före semestern.  Jag ska möta upp henne på skolan då hon slutar idag också ska vi gå igenom alla läxor / uppgifter med fina fröken.  Och jag har precis bokat taxi som hämtar oss på flygplatsen i Phuket. Det märks att det är högsäsong nu för båda våra favorit chaufförer var uppbokade redan… men en av de sänder en vän så det fixade sig.  Gillar att veta vem som hämtar och att det är en driver som hittar till vår resort (som ligger på landet…), känns tryggast och bäst så speciellt när jag ankommer själv med Johanna (JIG flyger från Oslo, vi från Stockholm). Ha, ha, nu fick jag precis bild av bilen + chauffören som kommer att hämta oss på messenger. Han är så söt min kontakt. Han vill verkligen försäkra sig om att vi hittar rätt kille. Så bra! då kan jag stryka det på listan.

Och igår var JIG på KYGO i Dublin och jag var såååå avis… Vi var ju hans Kids in Love world tour i Oslo för ett par veckor sedan och alltså v.i.l.k.e.n. mäktig, häftig och magisk upplevelse det var!!!  Ett minne för livet.  JIG & Kygo Life hade en VIP loge högst upp på arenan och det var helt utsålt, 20.000 pers.  Så där stod vi girls (JIG hade gäster i flera loger så han sprang mellan…) och blickade ut över alla människor, dansade till KYGO´s alla fantastiska låtar och minglade med kändisar…  Oh yes, han hade bjudit in ett knippa kända ansikten och närmast oss stod Vendela Kirsebom och Petter (deras romans var nog den största snackisen 2017 i Norge.. ) och pappan + broren till Norges nya skidkung: Johannes Klæbo (men jag är ju sååå pinsam dålig på att känna igen folk så jag visste inte vilka de var…). Sen var William från Skam där, shack-mästaren Magnus Carlsen, Alan Walker (han har jag DEN historien att berätta för er om en annan gång.. ! ha, ha. Oh my) m.fl….  Men alltså Vendela, vilken otroligt trevlig tjej! och hennes kille var precis lika trevlig.  Hur som helst – efter showen så gick vi ner till Kyrres familjs loge så att J fick träffa Kyrre och resten av hans familj innan vi gick vidare till efterfesten och mötte upp Johannas kusiner + JIG´s syster som också var där. Åh vilken FAB kväll det var!!!  Det var super svårt att få till bra bilder men – broren till Johannes Klæbo har lagt upp en riktigt bra Vlog från kvällen (där de bl.a. pratar om JIG i början… “han Jon…”) som du hittar HÄR ! spola fram till tiden: 9.30 !  E.n.j.o.y.! 🙂

 

Vi hade de absolut bästa platserna! högst upp, i en VIP loge där vi kunde röra oss fritt (det fanns både fri bar, mat och toalett, sånt där som betyder så mycket en sån här kväll…) och det var sååå mäktigt att se arenan fyllas upp med 20.000 KYGO fan´s.

Inget för höjdrädda… 

Vackra Vendela! Jag är mitt i att läsa hennes bok nu så det var så kul att få hälsa på henne. Hon var precis lika glad och trevlig som jag tänkt och självklart ställde hon upp på bild med Johanna.

Ha, ha, sämsta bilden ever! men jag bjuder på den… skulle pussa honom på kinden men så blev bilden tagen mitt i allt. Ha, ha. Parson Jame´s sjunger Stole the show och jag har mött honom ett par gånger tidigare.  Han är alltid lika trevlig!

Och en stund efter att han varit uppe och hälsa på oss i VIP logen så gick han på scen. Mäktigt!

Efter showen gick det SÅ fort så var alla 20.000 människor ute igen… 

Och då vi hängde nere i Kyrre´s familjs loge så hann t.o.m. dessa trailers köra in. Det är inte mindre än 14 st trailers + 28 pers. som reser runt med KYGO på turnén berättade hans mamma. Crazy!! 

Det var många kändisar som ville ta bilder med Johanna. Ha, ha. Och hon högst upp till vänster var det xtra stort för J att träffa, hon är nämligen super stor på You Tube, sen var det så klart riktigt, riktigt kul för Johanna att träffa Kyrre igen och nere i hans loge var även Magnus Carlsen (världsmästaren i shack). Också Vendela + Petter och Parson James. What a night! 

Det var sååå kul för att Johanna att få följa med pappa på jobb och i påsen, där gömde sig de senaste super snygga hörlurarna A6 från Kygo Life som lanserades den här kvällen, de som JIG har runt sin hals…  Du hittar de HÄR.

One happy family på väg hem.

 

Ni som följer mig på insta fick se ett helt gäng filmer från kvällen på min instastory (jag heter gizmolinas på instagram) men tyvärr så försvinner ju de filmerna efter 24 tim.

Och tusen miljoner TACK!!! för all feedback på mitt förra inlägg! Jag har läst alla kommentarer och jag blir enormt glad över att det låter som att ni tycker att jag ska fortsätta att blogga precis som jag gör. Det värmer mitt hjärta! Sen tar jag så klart till mig av alla tips, tankar & synpunkter för det är ju för DIN skull som jag bloggar!

Nu njuter vi den här fredagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “WHAT A NIGHT!”

 1. Lena says:

  Underbara bilder !! Vilken otrolig lycka att få vara med om detta.

 2. Deseree says:

  Så kul att ni fick va med på det måste ju va ett minne för livet för Johanna. Jag tycker att JIG kan lotta ut två biljetter på din blogg så vi medelålders kan få chansen att få göra nåt kul också haha

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Vilken rolig upplevelse ser ut som ett minne för livet.

 4. Emma says:

  Åh vilket härlig kväll du haft!

 5. catharina says:

  Vilken fin familjebild, och vilken höjdarkväll! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *