WHAT A WEEK…!

Mina kära bästa bloggvänner! 

V.i.l.k.e.n. vecka! Som alltid när min älskade prinsessa Johanna Alexandra fyller år för då går jag verkligen all in och vill få till det absolut bästa firandet av hon som betyder allt för mig.  Lägg sedan till att vi hade grillfest med nya klassen på nya skolan på måndag kväll, 1:a mötet med LF Stunning Stars som Johanna blev uttagen till på en audition före sommaren (det är de som kör cheerdance i time-out etc. på BC Luleås matcher) på tisdag kväll + att JIG den dagen var på akuten med sin fot (allt gick bra) och att Johanna hade sin 1:a skoldag på NLV igår. Också har vi hunnit med en tur & retur till Stockholm också! på Johannas födelsedag! (vi var där alla 3 men JIG flög vidare efter lunch…) Och – igår kväll kom min bästa bror hit och hjälpte mig att göra om en del uppe på Johannas rum och det blev sååå BRA! Tänk vilken skillnad lite om-möblering kan göra.  Rummet känns nytt och allt vi köpt är typ 6 skruvar. Amazing!! Så ja, snacka om att ha maxat dagarna och att ha gått från softa sommarlovsdagar till fullt ös på ett-tu-tre. Ha, ha.

Och idag fredag och Johanna och hennes nya klasskompisar har en team-building övning på skolan som jag precis hjälp till lite med. Så kul!! Och regnet det fullkomligt vräker ner här uppe i norr så jag ser fram emot ett riktigt härligt fredagsmys med min darling i kväll.  Sen, i morgon, blir det familjefirande av Johanna med pappa till lunch och mamma till middag så jag ska faktiskt ta och sätta igång och förbereda dukningen nu.  Ballonger och girlander ska upp också har jag kvar att packa in några presenter till hjärtat. Älskar att sprida ut glädjen över flera dagar!  Och det kommer jag att göra här på bloggen också eftersom jag har hur många bilder som helst från vårt firande att visa er! 🙂

 

Jag var som alltid uppe halva natten före Johannas dag, det är liksom tradition… Då packar jag in presenter, skriver kort och förbereder frukostbrickan inför att vi ska gå in och sjunga för henne på morgongen.  Sen blev det rekord tidig uppstigning i år eftersom vi hade ett flyg att passa så den här bilden knipsade jag klockan 05…. onsdag 21:a augusti.

Jag har sååå få bilder av mig själv som gravid eftersom jag varken bloggade eller hade instagram då så här är en bild som jag visat er tidigare. Snacka om att jag var höggravid! och jag vet inte exakt hur nära födsel den här bilden är tagen? men Johanna gick i alla fall 2 veckor över tiden och jag var sååå glad över det och tog tillvara varje sekund då jag piffade hennes rum och jobbade i min butik och förberedde allt som skulle förberedas.  Sen, runt kl. 01 på natten mot den 21:a augusti så körde jag upp till min butik och lämnade 3 ny utprintade arbetsmanualer till mina änglar som jobbade hos mig med all info de skulle kunna tänkas behöva inför då jag skulle bli borta några dagar på sjukhuset. Och sen, då jag kom hem och slappnade av och kände att nu, nu är jag klar! nu kan min lilla älskade baby komma ut precis när den vill. Jag är redo! Så la jag mig i sängen runt kl. 01.30 och vaknade sedan runt kl. 04.30 av att jag behövde gå på toaletten, sen kom värkarna och runt kl. 09 åkte vi in till sjukhuset.  Runt kl. 18 satte de igång födseln och runt kl. 21 så fick jag träffa världens finaste tjej som skulle komma att visa mig världen med helt nya ögon.  Så magiskt! 

 

Önskar dig en riktigt, riktigt FAB & glittrig fredag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Johannas 13´th birthday | 4 Comments

4 responses to “WHAT A WEEK…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Låter som ni har haft härligt och fullt upp. Så fint du hade ordnat på morgonen så härligt festligt! Och så fint du beskriver att du gick över tiden och bara mös. Jag födde 7 veckor innan bf och kände mig så snuvad hann inte mysa eller dona alls och alla säger va glad att du inte gick över tiden och beskriver det alltid så hemskt, tycker du beskrev det så himla fint. Men jag har tagit vara på tiden desto mer sen när hon har kommit så får va glad för det. Önskar dig en härlig helg. Stor kram

 2. Mia says:

  Grattis till dottern! Vilka härliga dagar ni har/har haft!

 3. Marianne says:

  Så fin bild på dig som gravid!

 4. Johanna says:

  Så fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *