WHAT A WEEKEND!

Mina darlings! 

Idag är jag slut som artist alltså.. Oh my… WHAT a weekend!!!  Jag har ju inget stopp på mig själv när det är dags för Johannas årliga födelsedags fest så jag går ALL IN och är uppe galet sent och fixar flera dagar i förväg. Och sen var det helt crazy många girls som strömmade in genom dörren här på lördagskvällen… Men! jag ska berätta allt om festen i ett eget inlägg och visa er bilder. Ville bara titta in nu i farten och säga att jag saknat er i helgen och att jag looovar att uppdatera förra inlägget så fort som jag bara kan!  När det är gjort så bloggar jag om festen!

Och idag måndag och JIG är här och Johanna kom precis hem från skolan så huset är fullt och jag ska sticka iväg ut och handla för i kväll ska vi ha middagsgäster igen. Oh yes, vi hade det igår också. Varför stoppa när man ändå är igång liksom? Ha, ha. Det är lika bra att åka vidare på fest-karusellen nu när huset är pyntat! Det är faktiskt ett tips! Att köra på med flera middagsbjudningar innan blomsterbuketterna vissnar och ballongerna tappar luft. Och det är nu Halloween ska njutas för snart knackar november på dörren och då mina vänner, då är det dags att börja smyga in julen… ! Åh som jag gleder mig!!! 🙂

Idag har jag bara lust att ligga här i Johannas underbara säng…. åh så skönt det vore!

 

Önskar dig en riktigt, riktigt FIN start på veckan! 🙂

Uppdatering kl. 12 tisdag: NU är den fantastiska historien i box! Missa inte att gå in och läsa! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “WHAT A WEEKEND!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Ha ha du är för härlig vilket underbart och smart tips att passa på medan blommor och ballonger är färska. Förhoppningsvis kanske man även har rester att bjuda på typ godis och liknande, ja underbart tips. Hoppas det blev lyckat kalaset. Vårt Thailand kalas blev så lyckat så roligt. Dagen efter slet jag ner alla kinesiska lyktor och allt thai pynt och upp for halloween så mysigt. På bordet på kalaset hade jag min vatt och weke slinga jag köpt av dig för många många år sedan, är ju pioner men när de va i hop med allt thailändskt såg det faktiskt ut som lotus blommor, förgyllde dukningen så och alla gäster sa vilket fin lotus slinga, så kul. Sist jag kryddade dukningen med den men då med annat tema va faktiskt på min 30 årsdag och i lördags firade vi min 35 årsdag så det va fem år sedan jag luftade den sist, men fortfarande lika fin. Stor kram

  2. Kristin says:

    Så deilig sengen til Johanna ser ut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *