BÄSTA & FESTLIGASTE HELGEN!

Happy tisdag mina världens bästa bloggvänner! 

Men alltså VILKEN festlig, härlig och helt underbar helg jag har haft!  Så mycket kärlek först på valentines dag, också kryddades dagen både med besök av min bästa Jonas och att JIG kom upp igen.  Och alltså att få en helg tillsammans med en bästa vän är verkligen sååå lyxigt!!! Speciellt nu då jag bor så att jag inte har mina närmaste nära i vardagen. Åh jag är SÅ glad över att min bästa J kom upp och vi har verkligen maxat helgen på alla sätt så jag har inte riktigt vaknat till liv efter alla festligheter förren NU! På en tisdag. Ha, ha.  Är så sällan ute och dricker bubbel till mitt i natten nuförtiden att jag var 100% out of order i söndags, herregud, jag låg i sängen och gick runt i pyjamas heeela dagen och drack så mycket coca cola att jag aldrig druckit så mycket coca cola och mina J hämtade MAX + Mc.Donalds till mig så att jag skulle överleva. Sen var jag så pigg av all koffein (jag dricker ju inte kaffe och inte så mycket cola heller i vanliga fall) att jag inte kunde somna förren runt kl. 04 på natten mot måndag så igår var jag så trött att jag fortfarande kände mig bakis. Ha, ha.  Så himla galet!  Och Johanna var dessutom hemma sjuk från skolan igår så nu vet ni varför jag varit så tyst i några dagar.

Men! nu är jag tillbaka! och jag har så mycket bilder att visa er! Först från valentines dag, sen från festligaste Melodifestivalen dagen i lördags då Johanna uppträdde på Mellofesten,  vi var och såg 3:e deltävlingen live och jag dessutom var på efterfesten tillsammans med alla artister. Åh men alltså det var en såååå FAB dag!!!  All thanx to min Jonas!  Men ok, nu tar vi allt från början och startar med valentines dag! 🙂

 

Ingen firing utan ballonger här hemma i Casa Gizmolina!  They make me sooo happy!!!

Jag var (som vanligt) uppe och fixade sent kvällen innan så på morgon såg det ut så här i köket då Johanna kom ner för att äta frukost.  Jag gick all in och pimpade verkligen upp riktigt ordentligt. Precis så där som jag älskar att göra! 

Och Johanna klädde sig i matchande Valentine outfit dagen till ära. Jag är så otroligt glad över att hon tar såna initiativ själv och klär sig efter anledning då möjlighet ges.  För det är ingen självklarhet att sånt smittar av sig på barnen, men där har jag lyckats och det gör mig lycklig! 

Och vi hade fått paket från våra bästa vänner i Oslo som förgyllde morgonen…

… jag blev sååå glad över det jag fick ! för som ni vet så älskar jag quotes.  (tusen miljoner tack kära K & Co.!).

När Johanna gått till skolan så hade jag tid på salong för att styla mitt hår kl. 09. Det är ett av mina bästa “lifehack” för att slippa tänka på hårfix på hela helgen (och upp till 5 dagar). Så jag sparar massor med tid! 

 

På vägen hem från frisören körde jag inom Blomsterlandet ute på Storheden och ni vet ju hur glad jag är i blomster. Jag vågar påstå att jag är en av den butikens bästa kunder men , jag har aldrig någonsin fått något “extra” för det. Förren nu !

 

Plötsligt – då jag är på väg ut ur butiken så springer en av de trevliga tjejerna i personalen i kapp mig och ger mig denna förpackning med inslagna blommor! Alltså jag blev såååå GLAD att jag fick tårar i ögonen! Åhhh som jag älskar att bli överraskad! och när hon sa “att jag är inom så ofta att jag självklart ska ha få en alla hjärtans dag present” så var lyckan total. Det är precis så det ska vara när man är en lojal kund!  Så tusen 1000 miljooooner T.A.C.K. till dig på Blomsterlandet som gav mig blommorna! You made my day!!!

I förpackningen gömde sig ett maffigt fång av mina favorit tulpaner: de ljusrooosa!  Och jag var så obeskrivligt glad då jag kom hem och packade upp de och nu står de där inne i köket och lyser upp hela rummet.  Tänk så lite som ska till för att jag som kund ska känna mig uppskattad och få lust att fortsätta att  handla där.  Det var precis det här jag pratade om i mitt arga inlägg häromdagen om leveransen som inte kom fram i tid. 😉  (det handlade dock en annan blomsterbutik, inte Blomsterlandet, ska berätta slutet på den historien då jag har den, min moster väntar på svar på mejl osv.).

 

När jag kom hem igen så gjorde jag i ordning ett kit för att sticka iväg och pimpa min väns hotellrum innan jag hämtade upp honom på flygplatsen. Men det tar vi i nästa inlägg… ! Ja, men du hör, dagarna har verkligen maxats med hur mycket festligheter som helst och nu är jag så fylld av härlig energi att jag strålar i kapp med solen!  Love it!!! Hoppas att du också hade en riktigt, riktigt fin valentines dag och en härlig weekend?!

Nu önskar jag dig en magisk tisdag fylld av lyckliga stunder!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “BÄSTA & FESTLIGASTE HELGEN!”

 1. Anna says:

  Som jag har längtat efter att få höra om er magiska helg, såå himla roligt att få en liten del av era härliga upplevelser! Tack för att du sprider så mycket glitter och kärlek!! Blir alltid en liten smula ännu lyckligare av att titta in här hos dig!

  Och hurra för god kundservice!!!

  Stor kram

  • Åh du anar inte hur GLAD din kommentar gjorde mig nu Anna! Tusen 1000 miljoner TACK för din fantastiska feedback och alla fina ord!!! Åh jag smiler från öra till öra här nu tack vare dig! 🙂 Jag blir helt överlycklig då jag läser att jag sprider glitter och att du blir en smula ännu lyckligare av att titta in här hos mig. Det är den absolut finaste respons jag kan få !!! Och ja, verkligen hurra för bra kundservice! Jag blev så glad över de där blommorna att jag inte har ord. Exakt så ska det vara.

   Önskar dig bästa dagen vidare och TACK igen för din underbara kommentar! Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *