WINTER IS COMING…!

Godmorgon mina kära bloggvänner!

Det var magi i luften då jag tittade ut på morgon…  Solen strålade, det var -1 grad och allt var inbäddat i vit frost…  Så magiskt vackert!  Och då jag körde Johanna till skolan (ja, idag körde jag för J har skolfoto och håret var ny fixat så bäst så…) så fick jag skrapa bilrutorna för fösta gången för den här vintern och det är alltid något speciellt med första gången… oavsett vad det gäller för något i livet…

Jag är tacksam idag över att jag fick upp fler ljusslingor ute i trädgården igår men jag har kvar ett par så jag ska gå ut och fortsätta nu innan regnet kommer efter lunch. Sen visar de snö i morgon.  Så winter is definitivt coming ! Och samtidigt som det blir mysigt med snö så börjar vi direkt att prata Thailand här hemma… Det är länge sen vi har kunnat besöka vårt andra hem där och fortfarande så är de inreserestriktioner som försvårar våra möjligheter att resa dit (det är krav om 2 veckor på karantenehotell, trots att vi har egen bostad där, så fungerar bara om vi skulle vara där tex 2 månader) men vi kryssar fingrarna för att restriktionerna ska lätta så att det inte dröjer allt för länge innan vi har sand mellan tårna.. .!

 

My view igår… jag var verkligen bokstavligt talat inne i buskarna hela dagen och här, där jag står och fotar, har jag önskat att placera ljusslingor i träden helt sedan vi flyttade in för det har varit ett så mörkt hörn på vintern men inte längre! och jag kan nästan inte vänta till i kväll då jag har låååånga skarvsladdar på plats och kan tända upp. Det kommer bli så fint!

Det är som sagt frostigt på morgon och 1:a dagen för den här vintern som jag fick skrapa bilrutorna. 

 

Önskar dig en riktigt fin dag denna magiskt vackra torsdag!

Var rädd om dig och kom i håg att ett leende är det finaste du kan bjuda din omgivning på.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

55
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “WINTER IS COMING…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Fick också skrapa för första gången igår. Ja nu är man Thailand sugen. Trodde de va en veckas karantän. Men de känns inte så roligt det heller. Dottern och jag ska åka till Polen över höstlovet, komma i väg lite i allafall och bo på hotell och så, men hade ju helst åkt till Thailand. Stor varm kram va rädd om dig

  • gizmolina says:

   Ja men visst är man Thailand sugen ! Vi får verkligen hoppas att det öppnar upp snart så att vi kan resa dit och njuta igen… ! Och så spännande med Polen på höstlovet. Din dotter är lyckligt lottad som har dig som visar henne världen

   Önskar dig en riktigt fin dag. Stor varm kram!

 2. Iris says:

  Her i Oslo har det også blitt kaldere og har måtte skrape ruta et par morgninger!
  Datter’n og jeg tok oss en tur til Gøteborg i høstferien, første gang på 1 1/2 år vi er utenlands. Skulle helst ha reist til Kreta hvor vårt andre hjem er, men er lite lysten på karantene.

  Lag deg en magisk dag videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *