WINTER WONDERLAND DELUXE…!

 

Happy new week sweeties! 

Måndag it is och snön den fortsätter att vräka ner här uppe i norr så det var nästan så att vi inte fick upp ytterdörren på morgon, så mycket snö hade det kommit sedan igår… heeelt galet!!!  Så ja, nu räcker det med snö för min del för nu är jag sååå klar för vår! Men – å andra sidan så är det ju fantastiskt vacker ute, ser ut som ett vykort…

Och idag ska jag förbereda ett spännande möte som jag har sett fram emot i flera månader + att jag ska iväg på nagelfix så blir hemmakontor fram till lunch och sen kontoret i stan.  Åh som jag älskar mitt kontor! jag blir så full av kreativitet så fort som jag kliver innanför dörren där för hur skönt och praktiskt det än kan vara med hemmakontor så är det något speciellt att ändå lämna sitt hem och gå iväg till en extern arbetsplats… Bara känslan att lägga ner sin mac i väskan är härlig. ha, ha.  Och nu ska jag börja vara där ca 3 dagar i veckan,  det blir perfekt! 🙂

Fotade vår gata i stan genom bilrutan på väg hem från skolan på morgon så inte bästa bilden men – ville bara visa er hur galet mycket snö vi har. Det kom ju runt 4 dm när vi var bortresta och det har nog kommit minst lika mycket sen vi kom hem så vi snackar typ 1 meter snö senaste 1,5 veckan…  Crazy!!! Och snöhögarna i våra hoods är så stora att man nästan inte kan se om det kommer någon bil runt hörnet så man får köra v.ä.l.d.i.g.t. försiktigt… 

Traktorn var här och skottade igår och idag syns det nästa inte…  It´s a never ending story.. ha, ha. 

Det var nästan så att jag inte fick upp ytterdörren…  

På väg hem från skolan och jaa, jag ska sluta fota med snap filter men de är ju så kul.  Spelar ofta in filmer till vänner och skickar som en morgonhälsning.  Älskar att sprida glädje! 

 

Nu fångar vi den här dagen och fyller den med positiv energi! Och du, släpp aldrig taget om din dröm, det där som får dig att blomma ut bara av att tänka på det…  You can do it!!!  jag tror på dig.  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “WINTER WONDERLAND DELUXE…!”

  1. Linda says:

    OJ så mycket snö! Vi har knappt haft någon snö alls i år där jag bor. Skönt kan jag tycka, men lite trist för barnen. Du skulle inne kunna börja med små filmklipp även till oss bloggläsare igen? =)
    Tack för peppen fina Anna-Stina och ha en fortsatt fin måndag =)
    Kram

  2. Gerra K-Son says:

    Härlig underhållande och framförallt en proffsig blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *