WINTER WONDERLAND.

Goood tisdag mina fina bloggvänner! 

Här i Casa Gizmolina pågår tyvärr sjukstuga idag… Mitt lilla hjärta var inte alls i form på morgon så hon ligger uppe i stora sängen (min säng…) och myser framför TV´n… också väntar hon på glass. Bästa medicinen. Så, jag ska sticka ut och handla så fort som jag postat det här inlägget.  Eller jag ska gå ut och knipsa pics först föresten! för i natt har vintern gjort sin entré på riktigt känns det som för nu ligger det ett glittrigt vitt täcke över allt därute och det blev genast sååå mycket ljusare och framförallt vackrare!  Härligt!

Och eftersom det blir en hemmadag på mig så idag ska jag passa på att hänga upp jul i fönstren tänker jag. Tog upp alla stjärnor från källaren igår så de står redo! och sen får jag erkänna att jag är väääääldigt sugen på att ta upp vår stora maffiga julgran också…  Och du, jag var och tittade på såna där ljusträd, som man har utomhus, igår men klarade inte att välja vilket jag ska gå för… ??? Så kanske du kan hjälpa mig? Det ena har små körsbärsblommor (typ.. blommor i alla fall…) som glödlampor (från Jysk) och det andra har runda matta kulor (från Clas Ohlson). Vad tycker du är finast? (har tyvärr inga bra bilder av dem, men ska se om jag hittar…. – uppdaterar i så fall med bilder). Eller, har du kanske något favorit-ljusträd som du kan tipsa mig om? Jag vill att det ska vara riktigt stort så att det lyser upp framsidan av huset på bästa sätt! 🙂

Winter wonderland i LLA idag efter en natt då det snöat. Och mer klarblå himmel än så här tror jag faktiskt inte att vi kan få! Det är fantastiskt härligt med sooool! 

Och här hamnade granen! och då jag får upp ljusen i den så kommer den att skapa magisk stämning på kvällarna… 

Nu är det HÖG tid för mig att ta in utemöblerna. Ha, ha. Ville ha kvar de över halloween men nu åker de in så det här är sista bilden med möbler ute för i år…

 

Önskar dig en alldelens underbar tisdag fylld av lyckliga stunder & positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 9 Comments

9 responses to “WINTER WONDERLAND.”

 1. Frida says:

  Jag måste också köpa mig en sån där fin gran att ha ute på vår altan tillsammans med massor av små ljus, åh så fint det skulle vara! Och lite snö skulle inte vara helt fel heller, det skapar ju julstämning direkt!
  I helgen köpte min man ett ljusträd från Jula och det kan jag tipsa om ifall du kan tänka dig ett svart med små ljus som liksom glimrar när det är mörkt. Det är ju ändå mörkt hela dygnet så att det är svart syns ju inte 😉
  Krya på Johanna, hoppas att glassen gör susen! Här hemma var vi redo för jobb och förskola imorse men fick sjukanmäla oss för sjukdomen tog omtag så vi har också en lugn dag inomhus.
  Kram kram

  • Åh så trist att du också har sjukstuga… Hoppas att din skatt snart dansar igen!!! Skickar varma krya på kramar! 🙂 Och tack för tipset om ljusträdet, jag såg det hos Jula i måndags… fint! och alla dessa träd har tyvärr svart stam men precis som du skriver så syns ju inte det i mörkret… 😉 Men har faktiskt sett ett helt vitt, men det var så klart i dyraste laget… Och jag kan varmt rekommendera en gran på terrassen, det skapar fantastisk stämning! 🙂

   Önskar dig en underbar dag fylld av feelgood också hoppas jag att hela din familj snart är i tipp topp form igen! Kram!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Vet precis vilka du menar från Jysk. Jätte vackra men känns inte riktigt så juliga har inte sett de andra. Åh va avundsjuk jag är på snön här bara balsk regnar det

  • Jag hittar tyvärr inga bra bilder att lägga upp… men nu funderar jag på att kanske pynta upp ett av “ogräs” träden som växer vid vårt staket istället. Ha, ha. Får se hur jag gör! 🙂

   Önskar dig en magisk dag utan regn! Kram!

 3. Lena says:

  Åhhh vad fint det blev med granen.

 4. Josefin says:

  Hvilke underbare bilder!!

 5. FlygvärdinnaKia says:

  Absolut “körsbärs” trädet från jysk. Vi har fem stycken på terassen.
  Kram kia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *