YOU MAKE ME HAPPY!

Jag älskar verkligen att ni skriver så mycket till mig! Det vattnar blogglusten och gör mig väldigt glad.  Och nu måste jag snart ta och svara på frågorna och de önsk. som jag fick i frågestunden som jag la upp för en stund sedan. Jag måste bara komma på hur jag enklast svarar er…? genom att gå in och skriva svaren under era frågor? eller- genom att lägga upp frågor + svar i egna inlägg… Eller kanske köra 2 av frågorna / dag, så att det inte blir för mycket på en gång? Ska tänka till lite på det… Nu håller jag i alla fall på att röja uppe i J´s rum + pysselrummet. Passar på när J är och bakar bullar hemma hos mormor. Hjärtat älskar verkligen att baka så det är kul att de har det som sin grej, hon och mormor, att de bakar ihop. 🙂

Det är fortfarande snökaos ute men här inne är det sommarfeelings…  Och jag är SÅ glad i mina  kimonos, de är perfekta att slänga på sig till en enkel tee + jeans.  Alla ni ser kommer från Zara, utom den nya blommiga klänningen som skymtar som 3:e från vänster, den hittade jag hos & Other Stories. 

 

Och du, det jag skrev om att många är på bjudresor till Thailand… alla kändisar som är / nyss har varit där är så klart inte bjudna på resan. Det är de som märker sina inlägg med en väldig massa länkar + # som är det… de andra är där på “vanlig” semester. Bara så att ni inte missförstod mig… Thailand är ju ett av de största resemålen den här tiden på året och det är enormt många svenskar som drar dit.  Såg tex att Carolina Gynning precis checkat in på Koh Samui, där har jag varit en gång, på bröllopsresa…

 

Nu njuter vi dagen vidare! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “YOU MAKE ME HAPPY!”

 1. T says:

  Jag önskar 1 inlägg med frågor och svar.

 2. L says:

  Jag hade tyckt det vore perfekt med två frågor + svar per dag så vi läsare länge har något kul att se fram emot! 🙂

  Jag hoppas att du SNART får till en Thailand resa igen…vi har aldrig varit där men som jag vill dit! 😉 🙂

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Jag tycker nog som föregående att ett inlägg med alla frågor och svar då blir det som en djup intervju och man får lära känna dig bättre. Stor kram

  • Svar till L –

   Tusen tack för feedback! 🙂 Och ja, jag hoppas också att jag är tillbaka i Thailand snart… Och jag hoppas att även du får en möjlighet att resa dit en gång!

   Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. elin says:

  Stemmer også for ett innlegg med spørsmål og svar. Gleder meg!!

  • Tusen tack för feedback Elin! 🙂 Jag sätter stor pris på er respons på saken och ska se hur jag ska få till detta på bästa sätt.

   Önskar dig en strålande dag! Klem! 🙂

 4. Ida says:

  Et helt innlegg med spørsmål og svar- så kan du ta spørsmål og svar del, del 2 osv

 5. Lena says:

  Gärna ett inlägg med frågor och svar 🙂
  Tack för fin och trevlig blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *