YOU MAKE ME HAPPY!


Mina kära finaste bloggvänner! 

ÄNTLIGEN tittar solen fram igen!!! Men hur härligt är inte det? Jag blir helt lycklig! Åh som vi förtjänar sol och värme igen nu efter en vecka med helt uselt sommarväder. Nu vänder det! Hoppas, hoppas, hoppas jag!

Och idag torsdag och jag har njuuuutit solen ute på terrassen. Först i bikini på solsängen och sen med ett glas bubbel i handen i loungegruppen då mamma & H kom förbi en sväng på väg hem från golfbanan.  Livet blir verkligen så mycket festligare på sommaren när solen är framme och nu då vädret är så växlande så gäller det att ta tillvara stunderna!

Nu är jag mitt i middagsfix här, det blir min klassiska curry-räkpasta, och sen fortsätter fixandet. Just nu är det Johannas rum som vi är igång med och nyss åkte den stora drömmiga sänghimlen ner because it´s time for a change…  Och igår köpte jag några stora fluffiga hotellkuddar hos MIO som jag ska testa att bädda med i kväll tillsammans med nya sängkläder från IKEA.  Egentligen är jag super kräsen på kvaliteten på just sängkläder och sover helst i Lexington men jag ska testa dessa och se hur de känns…  Har du några favorit sängkläder? Oj, där är pastan klar! Jag skriver mer och uppdaterar inlägget senare i kväll! Njuuuut din kväll så länge kära du! 🙂

Och BAM! så är det fredag morgon och jag sitter här med regnet smattrande mot fönstret och är såå tacksam över att vi tog tillvara den soliga dagen igår! Nu: uppdatera bildtexterna!

 

Så, vad har jag gjort i veckan? Well, häromdagen sålde vi ytterligare ett häng med en lovely sommargarderob som jag den här gången matchat ihop i blått med en stänk av gult och jag är sååå tacksam över att ni är så många som hör av er och vill shoppa J´s urväxta kläder.  Paketet såldes på studs och är nu på väg mot sin nya ägare…  Det här var det sista stora paket vi sålde nu men – jag kommer att lägga upp några mindre kommande dagar så häng med på min insta story om du är intresserad! 

Sen så kom det ett kort i posten från ett par bloggläsare häromdagen och alltså DEN l.y.c.k.a.n. !!! Jag har inte ord för hur GLAD jag blev då jag hittade det handskrivna kortet i brevlådan så tusen 1000 miljoooooner T.A.C.K. till Eva & Ida!!! Jag har ingen aning om vilka ni är? men ni ska verkligen veta att ni gjorde min dag och det fina kortet står här mitt på matbordet i ljusgården och jag har läst det varje dag !  Åh, det är när sånt här händer som varje blogginlägg “betalar sig” för att få bekräftelse på att min blogg inspirerar värmer mitt hjärta enormt och gör mitt bloggande så mycket mer betydelsefullt!  Och bara det att ni tagit er tid att köpa ett kort, skriva det, ta reda på min adress och sedan posta det…  Alltså WOW! 

Och minst lika glad blev jag då jag fick den här super super fina sommarpresenten av min bästa vän K  som min JIG hade med sig i bagaget då han ankom Luleå i fredags!  Åh… lyxen att bl.a. få norska ELLE och mitt favorit magasin Red ihop med den vackra vasen och palm detaljer till dukningen… Alltså jag ä.l.s.k.a.r. palmer!!!  Så detta var happiness deluxe!  (tusen 1000 miljoooner TACK kära bästa vännen!).

 

Alltså glädjen över att få kort och presenter….  Jag älskar det!!!

Och tusen miljoner T.A.C.K. för all kärlek och pepp som ni strösslar mig med här på bloggen. Jag har inte ord för hur mycket era kommentarer betyder för mitt bloggande… !  De är som vattnet på en blomma…!

Nu tar vi tillvara våra dagar och fyller de med lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “YOU MAKE ME HAPPY!”

  1. Carina says:

    Gillar faktiskt HM:s sängkläder. Både de i linne som är lite dyrare och deras i bomull som är väldigt prisvärda. Jag har gått över till nästan bara HM då det är de sängkläder som hållit bäst. Tvätt efter tvätt.

  2. Elin says:

    Jag älskar Høies sängkläder! Fick ett set i inflyttningspresent för 16(!) år sedan, och det är lika skönt och fint fortfarande. Dyrare än IKEA etc, men betydligt billigare än många andra kvalitetsmärken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *