Øxnehallen del.2.


Jag fick en "energi-kick" av att träffa Line och jag blev SÅ glad över inbjudan till hennes show i Oslo nästa helg men tyvärr så krockar den med min kusins bröllop…

Jag mötte en av mina gamla Gizmo-kunder, Line Varner, som sedan en tid tillbaka driver  "LineofOslo", sitt eget brand, som blivit en stor SUCCÉ ! vilket känns självklart för Line är en fantastisk tjej som har super "koll" och hon vet vad vi girls gillar. Vi bestämde att jag ska ta en tur innom hennes showroom en dag snart och det ser jag verkligen fram emot  🙂


Camilla som sitter på golvet drev R.O.O.M. innan hon blev partner i Line of Oslo. Duktiga girls !

När jag gick vidare hamnade jag hos de fina tjejerna som driver E&L by Lundqvist. Ni vet de underbara tygblommorna som funnits i "alla år" och som alltid är lika fina.  Jag sålde mängder av dem i min butik (hårspännen, brosjer, hårsnoddar, bälten….) och jag använder dem ofta i mitt jobb som stylist.


Vacker reklamtavla som hängde i deras monter.


Framgångsrika blomsterflickor !

Jag bloggar vidare från mässan snart. Måste ut och shoppa lite mat till oss girls nu och det passar perfekt för nu kom SOLEN efter en dag med regn.

Kategori: Cph S/S 2010 | 3 Comments

3 responses to “Øxnehallen del.2.”

 1. Mirva ♥ says:

  Hej Anna-Stina!

  Vet du om Lines tunika (denna vita vackra!) kommer fr LINE OF OSLO ???

  Ställde en annan fråga ang. en grå jacka för några dgr sedan men fick aldrig nåt svar.

  Hoppas på ett svar ang. tunikan denna gång…………

  Hälsn, Mirva

 2. Lottis says:

  Fina och inspirerande bilder!!!

 3. Mirva-
  Jag vet tyvärr inte vart Miriams jacka kommer ifrån men kan fråga henne nästa gång vi ses. Jag misstänker att Line har på sig sina egna kläder ja 😉 Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *