Øxnehallen del.3.

Cph S/S 2010


Hunky Dory bjöd på en fantastisk monter helt i min smak. Det är ett favorit brand (jag sålde det som sagt i min butik) och kollektionen får gärna hänga i min garderob. Looove it.

Detta blir sista inlägget från mitt besök i Øxnehallen så ENJOY! 🙂


Tjejen i vit tunika hade stylat den fina montern och se den fina kudden med texten "gone to the beach".

Jag blev helt lycklig då jag tittade i hos Lexington Clothing för jag bara älskar stilen…den får mig att drömma om en liten stuga vid havet… 🙂  och jag saknar att vi inte varit ute i stugan på Sandön i sommar, vi får ta igen det 2010.

När jag gick vidare så glömde jag snabbt den där stugan vid havet och fick lust på nya smycken istället för min favorit Tarina Tarantino var där (ja, alltså inte hon själv) och visade upp sig:


Kollektionen var stor och mycket var fint men jag saknade H.Kitty..

Jag frågade direkt efter Hello Kitty? men fick veta att hon slutat med det pga att det är "överallt" och nu har hon istället utgått ifrån en gammal film / musikal som ska gå upp snart men jag har tyvärr helt glömt vad den heter? (kanske du vet? se på bilden i halsbandet).


Om du vill se kollektionen för höst/vinter 2009 så kan du surfa in hos TarinaTarantino. (de smycken du ser här kommer till vår/sommar).

Och på tal om SNYGGA smycken, titta här: de FANTASTISKA armbanden jag visat er tidigare på bloggen (som jag totalt kärat ner mig i och har högt på min önskelista 😉 hade en egen monter och jag ska besöka deras show-room här i Oslo en dag snart och ta en närmare titt på kollektionen. Very nice ! 🙂


Kolla in armbanden
HÄR.


De har inte bara syggaste armbanden.. de har snyggaste sjalarna också. Vill ha !! 😉

Jag var innom SÅ många olika märken och har tagit galet många bilder men jag kan inte visa alla så nu har jag valt ut några till från Øxne, sen drar vi vidare till The Gallery….


Norska Ti-
Mo hade en riktigt fin monter med rosa rosor & himmelsäng och om du är ute efter ett snyggt&skönt längre linne (singlett) / underklänning så har de en riktigt fin i  off-white i sin höstkollektion (=i butik nu) som jag har använt på flera modeller i mina senaste uppdrag. Den har ett style.nr: 0920116 och kostar 600nok. Finns hos Kiman.


Valerie bjöd på en av Øxnehallens mest "girlie" montar med kristallkrona, rosor och klänningar i äkta "Carrie-stil". Har en känsla av att vi kommer att se Pernilla Wahlgren i någon av dem (de är väldigt hennes stil).


a-
pair levererar alltid SNYGGA skor. Jag tog närbilder på skor men de kommer jag att visa i den modeblogg som jag snart ska igång med (ska göra modebloggen som ett uppdrag vid sidan om Gizmolina).

Då mina vänner checkar vi ut från Øxne hallen och hoppar i en taxi och åker vidare till The Gallery.  Men jag är inte helt säker på att vi hinner fram dit idag 😉 för jag har några jobbsaker jag måste fixa inför imorgon så – vi får se vad jag får till.

Tänk i morgon är det MÅNDAG, igen ! jag tycker att det känns som att jag är med i filmen "måndag hela veckan" 😉

Kategori: Cph S/S 2010 | 3 Comments

3 responses to “Øxnehallen del.3.”

 1. Elisabeth says:

  Hei!
  Nårtid kommer neste Kamille mor og barn?
  Håper på svar!

  Klem til deg!

 2. Elisabeth-
  Jag kan glädja dig med att nästa Kamille Mor & Barn kommer väldigt snart ! 🙂 Närmare bestämt den 24:e så nu har du något att se fram emot! Klem! 🙂

 3. Tack för alla härliga inspirationbilder du har bjudit på från köpenhamn!

  Massor med kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *