1 månad kvar !


Det är kul att göra fina paket och jag brukar välja enklare papper (tex enfärgat vitt eller rött)  och istället satsa på finare band + dekorationer.

Tänk- idag är det den 24:e november = 1 månad till JULAFTON ! 🙂

Nu gäller det verkligen att NJUTA tiden fram till den stora dagen och jag ska försöka köpa julklappar då jag ser dem och inte tänka "den är perfekt till min kära bror men jag köper den en annan dag" för risken är stor att allt det fina tar slut där ute och det vore dessutom så SKÖNT att slippa stressa i julhandeln.  ( det vore ett mirakel om jag klarar att leva som jag lär för jag brukar alltid vara ute och trängas den 23:e….. 😉

Här kommer en till dagens som man bör tänka på varje dag, speciellt i dessa snökaos / julhandelskaos tider:

"Le mot andra så ler de mot dig!"

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “1 månad kvar !”

 1. Jessica says:

  Vilken inspirerande bild!

 2. Jessica says:

  Ja det gäller det verkligen att göra. det är ju tiden precis innan självaste julafton som är härligast (tycker jag iallafall) 🙂

 3. Mirva says:

  Du är för UNDERBAR !!!!!!!!!!! Tack snälla Anna-Stina!

  KRAM Mirva

  PS. den vita HM-koftan påminner mer om Bondelid än om Odd Molly 😉

 4. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på er tjejer.

  Hoppas att eran helg har varit bra.Våran helg har varit underbar.Men i dag är man litte tröt så det är skönt att man är ledig i dag.Sitter och tittar ut nu och det yrar snö i luften myssigt.Hoppas att prinssan snart blir bra.Önskar er en trevlig Måndag.Kram på er.

  Madelene

 5. christine says:

  hej! i detta snöväder i sverige så är man jätte inspirerad för jul tycker jag! kanske en känslig fråga, jag vet ej men har johanna ingen farmor & farfar? man läser aldrig om att ni träffar dom eller så?…massa krya på dig till johanna!

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för fina kommentarer !! 🙂

  Madelene ( Landvetter ) –

  KUL att höra från dig igen ! 🙂 Jag tänkte på dig igår och hoppades att inget hänt eftersom du inte skrivit hos mig på en liten stund 🙂 Så BRA att din helg varit underbar och vad mysigt med SNÖ. Här i Oslo ser vi ingen snö ännu men den kommer nog. HAPPY måndag.Kram ! 🙂

  christine-

  Ja, snö bidrar verkligen till julfeeling 🙂 Johanna har tyvärr ingen farfar och hennes farmor mår inte så bra men vi träffar henne då & då. Johannas mormor & morfar bor i Luleå (där jag kommer ifrån) så därför kan vi tyvärr inte ses så ofta. Det är nackdelen med att bo i ett annat land… Jag önskar verkligen att hon fick träffa sin mormor & morfar mycket oftare! men då vi väl ses så är det desto mysigare ! Kram! 🙂

  HAPPY måndag på er allihopa ! Kramar ! 🙂

 7. Nicole says:

  Tycker du att det är okej att flörta eller till och med bli "på G" med någon, när man har en paus i sitt förhållande med en annan kille? Räknas det som otrohet, tycker du?

 8. helt sjukt att det bara är en månad kvar till jul !!!

 9. Annelie says:

  Underbar bild! Jag längtar verkligen till jul. Har just varit ute och skottat 15cm nysnö! Love it!

  Hoppas lilla grynet mår bättre!

 10. JENILITA says:

  JAPP IDAG E DET DEN 24 NOVEMBER O MIN FOTBOJA TAS BORT!!!!!!!! SEN E DET 1 MÅNAD TILL JUL KAN DET BLI BÄTTRE!!! vilken underbar bild!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *