10-års kalas & paket tips!

Allmänt


Hipp, hipp, hurra ! Johannas kusin Maria fyllde år idag 🙂  Och så har såg paketet hon fick av oss ut. Ett paket-tips ar att låta det fina kort du køpt vara synligt och inte gømma det i ett kuvert før kortet førgyller paketet ! 🙂 Detta tips fick jag sjalv i en butik i Gøtebort i helgen och pløtsligt ångrade jag att jag inte gjort så oftare. (papper från Norli, band från Panduro, bokstaven M från Panduro och kort køpt på "Papeterie" i Gborg).

Idag har vi varit och firat Johannas kusin Maria som fyllt 10-år. Och Johanna hade såå kul med girlsen och hon hoppade och hoppade och hoppade på studsmattan som stod ute i tradgården. Vadret idag var SÅ VARMT att vi faktiskt fick gå in och ata tårtan.. inte ofta man kanner så i Norge 😉  Det var rena rama Thailand varmen !


Vi hade med oss Thailand-presenter och eftersom JIG’s systrar ar tvillingar så fick de likadana paket 🙂 Ett paket-tips ar att køpa hem en blomstergirland från tex Sia som du klipper små bitar av och faster på paketen – så som jag gjort på bilden – før en liten blomma passar helt perfekt på en sommarpresent 🙂  (papper, band & etiketter från Panduro Hobby).


Fødelsedagsbarnet och Johanna som pløtsligt blev valdigt busy med sin bebbe..


JIG’s tvillingsystrar Kari (t v.) och Eli (t. h) och i mitten Elis mans dotter Camilla. Camilla håller upp presenten hon fick av oss och de andra ar i fullgång att øppna sina paket.

     
Jag & Johanna matchade varandra idag 🙂 Och nej, Johanna gør INTE det ni tror på bilden i mitten ( ha, ha 🙂 , men oj! vad hon hade KUL och vad hon hoppade med sina kusiner Hedda, Maria & Mathias (hon i blått ar en kompis till Maria).

TACK Kari & Co før en jatte trevlig eftermiddag ! 🙂 Om Johanna fått bestamma så hade hon fortfarande varit och hoppat i er tradgård 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “10-års kalas & paket tips!”

 1. Vilka superfina paket, jag är likadan hela mitt kontor är fullt med papper, snören, kort, ettiketter, pennor, stämplar ja you name it.

  Ska sätta mig ner i veckan och skicka iväg massor av sommarhälsningar till nära och kära, det är alltid så uppskattat.

  Kram från Nettisens

 2. Susanne says:

  Men herregud vad skriver du?

 3. Jenny says:

  ush, vilka otrevliga associationer man fick med den bildkommentaren… men i övrigt ser det ut att ha varit ett kanonmysigt kalas!

 4. Madeleine says:

  Åhh bara älskar dina inslagningar av paket=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *