10-ÅRS KALAS…!

Allmänt

 

Happy lille lördag New Week mina kära bloggvänner! 

Strålande sol från klarblå himmel men -1 grad på morgon så lätt att bli lurad och klä sig för svalt.. men solen värmen ändå. Jag var ute på en riktigt härlig runda igår och höamtade bl.a. upp en fåtölj från Jysk som jag beställt till Johannas rum. Sen är det ju sååå härligt att butikerna har börjat ta fram dekoration inför 17:e Maj!  Årets festligaste dag i Norge. Och det känns helt fantastiskt att J har sin bonad klar för den här tiden förra året var vi mitt i att besöka butiken där vi beställde den för att få alla detaljer på plats. Hela den processen är verkligen ett minne för livet och bunden, den kommer hon att kunna bära med stolthet varje 17:e Maj för evigt. Inte många plagg det är så med.

Hjälp! jag påbörjade detta inlägg i onsdags… livet kom mellan…och nu är det ny vecka! Årets sista hela April vecka! för nästa vecka så gör Maj sin entré och då mina vänner är det verkligen vår på riktigt.  Och jag lämnar en riktigt fin weekend bakom mig som startade med en middag ute tillsammans med en bästa vän torsdag kväll, fortsatte med presentshopping på fredag för på lördag var vi bjuda att fira vår finaste vän som fyllde 10 år.  Sen så trotsade jag solen igår och hade jag en riktigt hemmafixardag då JIG var på jobb och Johanna var iväg på både lunch + middag med vänner.  Men idag ska solen njutas så nu blir det strax en härlig power walk på mig!

 

Lördag kl.16.10. klev vi in i entrén hos våra kära bästa vänner för att fira finaste W som fyllt 10 år. 

 

Jag hade så klart köpt med ballonger till födelsedagsbarnet också fick min kära vän K en blå hortensia (med 10 blommor) eftersom hon firar 10 år som amazing 3-barns mamma.  En bra sak med att ge bort en krukväxt är att den står längre än en bukett…  (men man får inte glömma att hortensian är väldigt törstig av sig..).

 

Som en extra krydda så fick födelsedagsbarnet ett kort som både blinkar och spelar musik men sen var det inte lätt att köpa present den här gången… 10 år och “färdig” med leksaker… vad köper man då?  Jag gick för en super mysig blå hoodie, en sån där oversized fluffig som man har då man ser film inne hemma…

 

…också hade han blivit Arsenal fan så jag gick all in på fotbollsbutiken på Sandvika Storsenter också hittade jag dessutom matchande chokladklubbor med fotbolls tema att pimpa paketen med.  (i paketen gömmer sig en keps + en figur).

 

Jag invigde en ny blus och matchade med örhängen från Åhléns…

 

… också matchade jag med min favorit paljettkjol och på väg hem fick klackarna ligga i väskan också blev det sneakers från Golden Goose. Den större guldfärgade väskan blev en lördagspresent till mig själv… Gucci väskan fick jag i 50-års present.

Vi hämtade upp take away på väg hem och Johanna hade på sig en ny super fin klänning från Lojsan Wallin x NA-KD, sneakers från Dior och väska från Zadig. 

 

 

Nu fångar vi den här nya veckan och fyller den med happiness!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

57
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “10-ÅRS KALAS…!”

 1. Maria says:

  Guldväskan är superläcker var har du köpt den?

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack! Pratar vi om min, den större av de jag håller i handen? Den kommer från danska Ilse Jacobsen.

   Önskar dig en magisk start på veckan!

   Kram! 🙂

   • Lena says:

    Gud du ser så himla ung ut som 50+, du och House of Philia verkar inte åldras alls!

    • gizmolina says:

     Svar till Lena:

     Men wow vilken fantastisk komplimang du bjuder mig på Lena! Tusen miljoner TACK!!! You made my day! 🙂

     Önskar dig en magisk vecka fylld av happiness!

     Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *