100% CHILL… !

Goood tisdag mina kära vänner! 

Nej men alltså vi har sååå chill dagar här hemma i Casa Gizmolina jag och min darling. Vi bara myser, läser bok, ser på serier och funderar på vad hösten kommer att bjuda på? Det att Johanna lämnat grundskolan bakom sig och nu startar upp ett “nytt liv” på gymnasiet blir verkligen en ny start på så många olika sätt och hon är så peppad! Och jag är sååå stolt over att hon kämpat och jobbat sig till så bra betyg att hon kommit in på sina 1:a hands val. Det betyder mycket!!!

En annan sak som betyder mycket är den kärlek och pepp som ni strösslar över mig i era kommentarer! Jag blev så otroligt glad då jag läste allt ni skrev till mig och jag är så enormt tacksam över att ni finns kvar där ute trots mitt ovanligt långa sommaruppehåll. Ni är bäst !

Den serie som jag och Johanna ser just nu är däremot inte den bästa vi har sett.. Serien är ny på Netflix (hade premiär 29/7) och heter Uncoupled. Den handlar om en gay kille som plötsligt blir dumpad men jag vet inte helt.. hela produktionen känns otroligt billig och handlingen står still på så många olika sätt… och jag förväntade mig så mycket mer eftersom det är de som står bakom Sex and the City som står bakom även denna serie. Men –  vi känner ändå att vi vill se klart den så i kväll, efter Allsång på Skansen, så ska vi se de 2 sista avsnitten.  Har du sett den? Skulle jag betygsätta den här och nu så får den G G , men kan återkomma då vi sett klart för man vet ju aldrig, plötsligt kanske den tar helt av och blir hur bra som helst!? (Think not but you never know…). 

Nu ska jag fortsätta att läsa min bok här. Ja, jag är plötsligt helt fast och läser 2 böcker samtidigt och har läst ut en 3:e. Ska dela vad jag tycker om de och tipsa då jag läst klart.  🙂

 

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig kväll fylld av feelgood!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

45
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “100% CHILL… !”

 1. Elin says:

  Så fint å ha deg tilbake på bloggen! Spennende å høre om dere blir i Luleå eller om dere flytter tilbake til Oslo.
  Jeg har nesten ikke sett filmer/serier i sommer, kun lest bøker. Nettopp ferdig med serien til Grene/Traff, kan anbefales om man liker krim!
  Fortsatt god sommer!

 2. Elin says:

  *Grebe/Traff skulle det være

 3. Caroline says:

  Hej! Det låter som en härligt avslappnande sista del av sommarlovet!
  Här har jag andra delen av min semester och trots att den är på endast tio dagar har jag tappat kollen på dagarna. Skönt!

  Kommer du börja med önskeinläggen nu?

  Kram och grattis till Johanna som precis som min dotter kom in på sitt förstahandsval till gymnasiet! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *