100% DANSFOKUS !

 

Happy weekend mina darlings! 

De här dagarna är det verkligen dans, dans och ännu mer dans som gäller. Johanna var ju en av huvudrollerna på förra veckans dansföreställningar på Luleå Energi Arena och igår var det dags igen…  Den här gången dansar J med sina 2 dansgrupper: feminine vibe + jazz på en föreställning som spelas på Norrbottens Teatern. Föreställningen heter “Döden på teatern” och p.g.a. pandemin (inställda föreställningar) så är det här 1:a gången som hon är med och dansar på teatern med Luleå Rytmik & Balett förening och alltså V.I.L.K.E.N. föreställning !!!! Jag var verkligen helt blown away efter gårdagens premiär och det är sällan jag blir så imponerad…  Hela föreställningen är 100% perfekt från start till slut och jag var så stolt då jag såg Johanna på scen att mitt hjärta svämmade över. Vilken jäkla stjärna !!!

Min plan var från början att bara gå på sista föreställningen, the grand finale!, men – så kände jag igår att jag inte ville missa premiären så jag köpte biljett och gick och jag är såååå glad att jag gjorde det för alltså WOW !!!  Sen hade J föreställning kl. 15 och kl. 18 idag och i vanliga fall hade jag så klart gått på alla men då biljettpriset är 250 kr / biljett så kände jag att det blir lite mycket… Men – så mötte jag upp så fantastiskt trevliga människor för ett glas innan kvällens 18-föreställning och då bestämde jag mig för att bli med dom på föreställningen så – nu har jag sett den 2 gånger och den blir bara bättre! Sen var det så otroligt kul att träffa A & Co. , så fina härliga människor med så bra energi och deras dotter / L´s barnbarn dansar också i föreställningen. Och en kul sak är att A´s bror och jag var best friends hela min gymnasietid och åren efter så jag känner hennes familj väl.

Alltså känslan efter en så här bra lördag. Makes me very happy! 🙂

 

My dancing queen som polis i en av helgens dansnummer i föreställningen “Döden på teatern” av Luleå Rytmik & Balettförning på Norrbottens Teatern. Mitt tips: gå och se sista föreställningen i morgon kl. 15.00 för det här är den absolut bästa dansföreställning jag har sett! Du köper dina biljetter HÄR  Perfekt morsdags present !

 

Nu har vi girls precis avslutat en väldigt sen och väldigt god middag och nu väntar chokladdoppade jordgubbar till dessert framför någon film eller serie…  Det blir en perfekt avslutning på dagen.

Hoppas att du också njuter en magisk dag och kväll ?!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

63
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *