1/2 års prinsessan!!

Allmänt

1/2 års prinsessan!!

GRATTIS på 1/2 års dagen min underbaraste lilla söta prinsessa!!!!

Här ligger Johanna och myser mitt bland alla FIIIINA presenter som JIG hade med sig hem från Las Vegas! 🙂 Super fina Ralph Lauren kläder, sköna mysiga bodys från GAP (Johanna kan inte sova i något annat! fick 3 st av min vän Marika då hon föddes, efter det har hon aldrig sovit i något annat så nu var det dags för ny storlek 6-9 månader!) JIG hade köpt hur många som helst så nu slipper vi tvätta dem varje dag 😉 Sen fick hon underbar liten "väska" från Hello Kitty och den Hello Kitty vid hennes huvud är en spegel som mamma kan ha på bordet då hon sminkar sig 🙂

Jag fick också fina saker…. från Victoria Secret, Hello Kitty (bl.a. en super snygg väska och ett Tarantino halsband. I love it!!) och mina favorit M&M´s i ROSA!!!! 🙂 Nästan för fina för att ätas….! 😉

Nu sover JIG gott efter den långa resan och Johanna bajsar som vanligt då vi sitter här vid pc´n *skratt* så nu ska det bytas blöja och sen ska vi ut på dagens tur.

I kväll ska vi bara mysa alla 3 för nu var det länge sen vi var hemma samtidigt! Också ska vi äta tårta och fira dagen!! Kl. 21.07 för 6 månader sedan gjorde prinsessan entré i mitt liv… otroligt vad tiden flyger!!!

Vi missade föresten barsel lunchen idag för vi sov till kl. 10.15! Hur SKÖNT som helst. Vi har haft en super natt! Johanna vaknade 3 och sen 6, kan inte minnas då det hände sist? LOVELY!!! 🙂 Och precis då vi stått upp kom JIG hem så då ville vi bli hemma och mysa med han och alla fina presenter… !

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “1/2 års prinsessan!!”

  1. josefine says:

    Vad härligt med så fina saker! Det är ni värda.
    GRATTIS på halvårsdagen Johanna!!!
    Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *