1:a drinken & en positiv Lotta!

Allmänt

168397-2536
Jag och Lotta (som opererade ryggen før ca 1 vecka sedan) njuter en god drink i poolbaren i em (Lottas utan alkohol, min med 😉 . Vår granne Roar ville också vara med på ett hørn 😉

Phuket kl. 04.40., natt mot søndag.

Nu har vi ju varit har i øver 2 månader så idag var det HØG TID før mig att bestalla in min førsta drink! 🙂 Jag vet inte helt varfør jag inte gjort det tidigare? før den jag drack var hur god som helst! 🙂

Nar jag & Johanna var ute och gick runt på resorten i em så døk pløtsligt Lotta upp. Lotta bodde har med sina 2 veninnor før ett par veckor sedan men så var hon med om en olycka och hamnade på sjukhus. Girlsen var ut och åkte speedboat och pløtsligt small det till i ryggen på Lotta, då båten studsade på vågorna, och efter det hade hon jatte ont i ryggen i en vecka. Hon åkte till sjukhuset och det visade sig att hon hade BRYTIT ryggen så det var helt ofattbart att hon kunnat gå runt !

Hon har nu genomgått en stor ryggoperation och hennes pappa har varit hos henne på sjukhuset hela tiden (+ att personalen på resorten besøkt henne) och idag var det hennes førsta permisjon och då kom hon till resorten før att besøka sina vanner och før att ata middag.

Det var jatte mysigt att traffa henne och jag ar så imponerad øver Lottas extremt glada & positiva humør trots allt hon varit igenom. Och jag tror att det ar tack vare hennes positiva livsinstallning som allt har gått så bra! før Lotta har helt klart haft anglavakt! Det ryggbrott hon fick hade kunnat gøra henne førlamad…

Så till alla er som reser ner hit – var førsiktiga nar ni åker speedboat før det ar tyvarr inte helt ovanligt att sjukhusen får besøk av turister som fått ont i ryggen efter en speedboat tur…

Nej mina vanner, nu ar kl. 4.40 och jag ar hur trøtt som helst så nu loggar jag av och hoppar i sang.

God natt & sov gott! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “1:a drinken & en positiv Lotta!”

 1. Charlotte says:

  Ántar att du redan sett den…men om inte… http://blogg.expressen.se/perrelli/

 2. josefine says:

  Sov sött darling!!!
  Puss

 3. Emma says:

  Vi åkte speedboat sist vi var på Phuket och det var det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Det var otäckt och inte det minsta behagligt. Min syster hade ryggont många, många dagar efteråt och flera kräktes. Aldrig mer speedboat! /Emma

 4. sweetmama says:

  Helt otroligt! Vilken historia. Fy vad jag lider med henne. Själv har jag diskbråck men det är ingenting mot att bryta ryggen. Stark tjej !!!! Vilken tur att hon har sin pappa som ställer upp.

 5. Angel says:

  Verkligen ängavakt och underbart att se henne så glad trots allt.

 6. Andrea says:

  Hej där!! Nu är allas våran Lotta äntligen på väg hem, vi saknar henne här i vinterkylan…

  Vilken otroligt trevlig blogg du har 🙂 Jag längtar verkligen tillbaka när jag ser alla strandbilder 😉 Johanna är verkligen söt som socker oxå =) Vinterkramar från Andrea ( Lottas väninna)

 7. Lotta says:

  Nu är jag efter många om och men äntligen hemma i kalla trista svergie… Resan gick sådär, det kändes i hela kroppen hela tiden. Nu blir jag ompysslad hemma hos mamma och pappa. Skönt att vara hemma, men saknar thailand, värmen och alla människor så otroigt mycket.
  Mr.Off, Pong, Ton, Palm, Nod, mina nya systrar Tummen och Noy, min bror Sam och Kai såklart. Nu måste jag lägga mig ner och vila lite. Kramen på er där nere. Hälsa alla i poolbaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *