1:A SKOLFÖRESTÄLLNINGEN – CHECK !

Goood torsdag mina vänner! 

Som TUR är så vaknade Johanna med mindre värk idag och det är vi så enormt glada & tacksamma för! Oh my, hon har haft sååå otroligt super ont och vi har varit så oroliga för att hon inte skulle kunna medverka i föreställningarna men – nu är den 1:a skolföreställningen i box och allt gick strålande bra! Så nu kryssar vi fingrarna för att det fortsätter att gå åt rätt håll !

Det blir ett kort inlägg nu för jag är bara hemma på “depå” för att äta lite lunch…  så jag önskar dig en riktigt så fin torsdag fylld av solsken, positiv energi och lyckliga stunder!

Jag stal precis den här bilden från Johannas instagram…  Hon är den som har hjälpt alla 7 huvudrollerna med sina sminkningar och det här är från då hon var igång att test-sminka här hemma.  Det är föreställning för Luleås skolelever idag + i morgon och sen är det familjeföreställningar i helgen på lördag kl. 11.00 och kl. 14.00. Du hittar info. om biljetter till “Lejonriket” HÄR hos Luleå Rytmik & Balettförening. 

 

Var rädd om dig och njut din dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

49
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “1:A SKOLFÖRESTÄLLNINGEN – CHECK !”

  1. Nilla says:

    Vilken fighter hon är Johanna, hon har verkligen såå många fina sidor och jag är så imponerad över hennes styrka. Det gör ont att läsa om hur tufft hon har haft det, och ändå så går hon rakryggad vidare och låter ingen slå undan benen på henne. Önskar henne lycka till med allt, och sträck lite extra på dig Anna-Stina som rustat henne med din positiva syn på livet.

  2. Pia says:

    Vad glad jag blir när jag läser att Johanna fixade att vara med ! Hoppas hon får hjälp av sjukgymnast att stärka upp muskler så det inte kommer tillbaka.

    Önskar er en underbar helg !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *