1:A SOMMARDAGARNA & EUROVISION…!

Allmänt

Happy lillelördag mina kära bloggvänner!

Förlåt min frånvaro! Livet händer och jag får inte alltid ihop det men jag tänker på er varje dag och jag somnar alltid med dåligt samvete de dagar då jag inte postat något inlägg… Så – idag blir det en bättre dag nu då jag sitter här och skriver till er!

Och den här veckan är ju verkligen hur lyxig som helst med FRI torsdag – söndag. Alltså WOW! Det är en känsla av fredag i luften idag och jag startade min dag med att fixa mina naglar. Oh my, har nog aldrig haft en större nagelkris så detta var väldigt efterlängtat. Testade en, för mig, ny salong: Kasja, lite längre ner i gatan, och blev super nöjd (och jag är över snittet kräsen…) så kan varmt rekommendera dig att boka tid där hos Martyna som både jag och Johanna har varit till. Ska fota och visa naglarna i nästa inlägg. Och sen så är ju det här inte vilken vecka som helst för det är Eurovision Song Contest! Wohooo! Jag älskar det!!! och satt självklart klistrad framför TV´n igår kväll. Men hjälp vilket obehagligt bidrag Irland ställer upp med, och Finland? vad ska man säga? det var så mycket märkliga bidrag igår och i värsta fall så kommer något av dom att vinna för det känns som att det blivit en grej att framförandet ska vara så konstigt som möjligt för att få röster. Själv så älskar jag vårt svenska bidrag med norska Markus & Martinus! så jag håller ALLA tummar för dom!!! Såg du igår? Vem var din favorit? Men alltså Benjamin Ingrosso… när jag såg hans uppträdande så kändes det som att “A Star is Born!”, lite som att det var hans “break” även fast han redan ÄR super stor om du förstår vad jag menar för detta var tillfället då han visade upp sig för hela världen och jag blev nästan lite rörd… lilla Benjamin, plötsligt är han en SUPER Star! Så imponerande! och fantastiskt att få se någon leva ut sin dröm 100%.  Men nu tillbaka till helgen som passerat sedan mitt senaste blogginlägg. Vi fick njuta årets första sommardagar med +22 grader och strålande sol. Otroligt härligt!

 

Jag startade helgen med att njuta strålande sol, +22 grader och kalla bubblor uppe på takterrassen till kära bästa vänner. Alltså utsikten därifrån är pure magic… Ser du Holmenkollen (hoppbacken) högt uppe till höger på bilden? Och bakom det stora vita huset med svart tak till vänster i bild bor vi.  Nu fotade jag bara åt det här hållet men man se även ut över hela Oslofjorden, ska knipsa bilder ditåt nästa gång…

 

Jag körde en riktigt chill hemma-lördag och njöt solen på vår uteplats. Och Smoothie Xchange alltså… älskar deras “Fresh”!

 

Det var Holmenkollstafetten med 67.000 (!) deltagare i lördags och bytet till den sista etappen var i korsningen precis vid vårt hus så jag kunde sitta i vardagsrumsfönstret med bästa utsikten och se på alla som sprang förbi. Och om jag själv hade sprungit så hade det här varit jag! ha, ha. Såå underbart med tyll och ballonger !  

 

Önskar dig en magisk dag fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

69
Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “1:A SOMMARDAGARNA & EUROVISION…!”

 1. Elin says:

  I Norge er det mange som boikotter Eurovision iår pga at Israel får delta.

 2. Lea says:

  Idag är det en helt vanligt arbetsdag, i alla fall i Sverige. Har faktiskt inte sett något alls av Eurovision, tycker det blir så himla långdraget.

 3. Anna says:

  Vill bara titta in och önska en riktigt glad och fin 17 maj! Önskar er en underbar dag!!!

  Du är saknad.
  Kram

 4. Nilla says:

  Jag saknar dig här.. hoppas att du mår bra och bara tagit en välförtjänt bloggpaus. Hoppas att du snart är tillbaks igen Kramkram!

 5. C says:

  Slutat blogga igen? 🙁

 6. Anna says:

  Kom tillbaka! Snälla söta rara <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *